Gaziantep Polisgücü Başkanı Mehmet Kaplan güven tazeledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Hokey Liglerinin tartışmasız şampiyonu ve Avrupa Trophy liginin en güçlü ekipleri arasında yer alan Gaziantep Polisgücü, olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen seçimde oy birliğiyle başkanlığa tekrar seçilen Mehmet Kaplan 2020 yılında hokey alanında farklı kategorilerde 4 kez Avrupa Şampiyonasına katılacaklarını açıkladı.

Türkiye’nin Avrupa’daki gururu Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü olağan genel kurulunu Gaziantep Polisevinde gerçekleştirdi. Kırmızı – Beyazlı ekibi hem kadınlar hem de erkeklerde Avrupa arenasının en üst liglerine taşıyan Mehmet Kaplan, 3’üncü defa Polisgücü Spor Kulübü Başkanlığına seçildi. Gaziantep Polisevinde gerçekleştirilen olağan genel kurula Gaziantep İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek’in yanı sıra genel kurul üyeleri katıldı. Salt çoğunluğun sağlandığı seçimde Mehmet Kaplan bütün katılımcıların oylarının tamamını alarak üçüncü kez Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü başkanı seçildi.

ZEYBEK “GURUR DUYDUM”

Gaziantep’in hızlı ve hareketli bir şehir olduğunu söyleyen İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, “Güvenlik açısından Gazianteplilerin büyük kısmının güvenlik profesyoneli olarak çalışıyorlar ve Gazianteplilerden olumlu karşılık alınca daha da şevk ile çalışıyoruz. Teşkilatımızın Avrupa liglerinde oldukça güçlü bir takımının olduğunu bilmiyordum ve öğrendiğimde şok oldum. Böyle başarılı bir takımın olması hem bir polis olarak hem de Türk vatandaşı olarak büyük gurur duydum. Bu başarıyı yakalayan ve ülkemizi uluslararası arenda başarıyla temsil eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü yönetimine ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Genel kurul sonrası yeniden yönetime seçilen başarılı başkanımız Mehmet Kaplan ve yeni yönetim kuruluna başarılar dilerim. Mümkün olduğunca bundan sonra takımımızın maçlarını takip etmeye çalışacağım. Bu gurur hepimizin” dedi.

Gaziantep Polisgücü Başkanı Mehmet Kaplan güven tazeledi

KAPLAN “HEDEFİMİZ TROPHY ŞAMPİYONLUĞU”

Türkiye Hokey Süper Liginde hem kadınlar hem de erkeklerde 2’inciliği asla başarı olarak kabul etmediklerini ve tek hedeflerinin her sezon şampiyonluklar olduğunu söyleyen Gaziantep Polisgücü Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan, “Avrupa’da da en alt ligden başladığımız yarışta artık en üst liginde ülkemizi gurur ile temsil ediyoruz. Bütün ülke takımlarının bize karşı rakip olmaktan korktukları bir kadro ile mücadelelimiz sürdürüyoruz. Bundan sonra ki hedefimiz ise Trophy şampiyonluk kupasını ülkemize kazandırmak. Bu doğrultuda yönetime yeni seçilen arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kadın ve erkekler kategorisinde salon ve açık alan hokey liglerinde 2020 de dört kez Avrupa şampiyonasına katılacağız. 2020 yılında ülkemize bu dört Avrupa şampiyonluk kupasını kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.

Gaziantep Polisgücü’nün yeni yönetimi şu şekilde oluştu:

Mehmet Kaplan

Fatih Mehmet Güllüoğlu

Celal Akarçay

Mesut Acar

Ömer Güzeldal

İsmail Eryoldaş

Fahrettin Kaplan

Esin Dedemoğlu

Yusuf Şahin

Abdulsamet Taş

Şükrü Bozan

Hakkı Tuna

Hasan Gürkan Bayram

Erdal Salih Özdemir

Halit Acar

Mehmet Kaplan

Mahmut Saman

Mehmet Nuri Çelik

Şevki Bostan

Mehmet Akdağ

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Polisgücü Başkanı Mehmet Kaplan güven tazeledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin