Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı Rakip Tanımıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Hokey Federasyonu’nun düzenlediği 2019-2020 sezonu Kadınlar Salon Süper Ligi’nde rakiplerine şans tanımayan forma sponsorluğunu Banetti Makarna ve Gaziantep Anka Hastanesinin üstlendiği Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı bu gün karşılaştığı Atılım Muğla Olimpik Hokey Takımını 12-3’lük farklı skorla mağlup ederek şampiyonluk yolunda ki başarılı yürüyüşünü sürdürdü.  Sporcuları kutlayan Başkan Kaplan “Kadınlarda da Türkiye Süper Lig Kupası Gaziantep’e gelecek” dedi.

Türkiye Hokey Federasyonu’nun düzenlediği 2019-2020 sezonu Kadınlar Salon Süper Ligi ikinci etabı Alanya’da devam ederken ligin favori takımı Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı bu gün karşılaştığı rakibi Muğla Olimpik Hokey Takımını 12-3’lük farklı skorla mağlup etti. Forma sponsorluğunu Banetti Makarna ve Gaziantep Anka Hastanesinin üstlendiği Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı önceki maçlarında da rakipleri Zonguldak GSK’u 8-0, Diyarbakır Kayapınar Hokey takımını da 21-0’lık skorla, Nizip HEM Hokey Takımını 9-3 mağlup ederek kazanmıştı.

Kadınlarda da THF Türkiye Süper Ligi Kupası Gaziantep’e Gelecek

Avrupa Şampiyonasına Odaklandık

Sonuçların memnuniyet verici olduğunu ifade eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan Alanya’da devam eden THF Türkiye Kadınlar Salon Hokeyi Süper Liginde Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımının liderliğe oynadığını ifade ederek “Sporcularımızı kutluyorum. Gaziantep ikinci kez süper lig kupasının sahibi olacaktır. Önümüzdeki maçları da sporcularımızın aynı disiplin ve yüksek performansla kazanacağına inanıyorum. Önümüzde 21-23 Şubat tarihleri arasında Litvanya’da gerçekleştirilecek olan Avrupa Trophy Ligi var. Şu anda bütün hedefimiz Türkiye Süper Lig kupasının ardından Litvanya’da oynanacak olan Trophy şampiyonasına odaklanmak. Emeği geçen teknik heyetimize, sporcularımıza ve bizlerden desteğini esirgemeyen Gaziantepli taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Yusuf Kasım’ın baş antrenörlüğün, Ayşe Kasım ve Mustafa Karalar’ın antrenörlüğünü yaptığı Gaziantep Polisgücü Spor Kadın Hokey Takımında Meltem Çelık, Fatma Çil, Meryem Oymak, Sinem Alpakan, Emine Çelik, Hazime Kızılırmak, Perihan Küçükkoç, Gamze Özcan, Gamze Zor, Yeter Çelik ve Tuğba küpeli görev alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Polisgücü Kadın Hokey Takımı Rakip Tanımıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin