Gaziantep Polisgücü Türkiye’yi Devler Ligine Taşıdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin Avrupa Hokey Şampiyonasında ki tek temsilcisi ve Avrupa Şampiyonu Gaziantep Polisgücü Spor ’un devler liginde ki rakipleri belli oldu.

Türkiye’nin temsilcisi Gaziantep Polisgücü Spor Açık Alan Erkek Hokey Takımı Avrupa  Trophy Liginde İngiltere, Danimarka, Fransa, İspanya, Polonya, Hırvatistan ve Çekya ile karşılayacak.

Avrupa Hokey Federasyonu’nun  Trophy ligine yükselen Gaziantep Polisgücü Sporun rakipleri belli oldu.  8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Hırvatistan’ın Başkenti Zagreb’de gerçekleştirilecek olan ve hokeyde dünya devlerinin karşılayacağı Avrupa Şampiyon Kulüpler Kapalı Alan Erkek Hokey Şampiyonası  Trophy liginde Türkiye’yi temsil edecek olan Gaziantep Polisgücü Spor kapalı alan erkek takımı İngiltere, Danimarka, Fransa, İspanya, Polonya, Hırvatistan ve Çekya’nın şampiyon kulüpleriyle mücadele edecek.

Türkiye’nin dünya liglerinde ki tek aktif takımı olma özelliğini de taşıyan Gaziantep Polisgücü Sporun başarılı olması için gerekli çalışmaları yürüttüklerini ifade eden Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan “2019 yılında ülkemiz ve kulübümüz için üç büyük Avrupa Şampiyonasına katılacağız. Bizim için ilk etapta Hırvatistan’da gerçekleştirilecek olan ve hokeyin devlerinin yarıştığı hokey süper ligi için gerekli hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Şubat ayında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Gaziantep ziyareti sırasında da bu hedeflerimizi sayın Cumhurbaşkanımıza iletmiş ve bu bundan sonraki süreçte de ülkemize şampiyonluklar kazandırmak için çabalarımızı sürdüreceğimizi ifade etmiştik.

Gaziantep Polisgücü Türkiye’yi Devler Ligine Taşıdı

Avrupa Kapalı Alan Hokey Şampiyonası Süper Ligi olarak tabir edilen  Trophy liginde başarılı olmak ve süper lig şampiyonluk kupasını ülkemize kazandırmak istiyoruz. Rakiplerimiz hokey alanında dünyanın en güçlü ülkelerinin şampiyon kulüpleridir. Avrupa Hokey Federasyonunun açıkladığı süper lig fikstüründe İngiltere, Danimarka, Fransa, İspanya, Polonya, Hırvatistan ve Çekya’nın şampiyon kulüpleriyle karşılaşacağız. Bununla ilgili gerekli transfer çalışmalarımıza hız verdik. Teknik adamlarımız ve sporcularımız Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan şampiyonaya hazırlanıyor. Bizler ekip olarak hedefimize kilitlendik. Yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarımızla birlikte kulübümüze şampiyonluk kupasını Türkiye’ye kazandırmak, ülkemize bu onuru yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Gaziantep Polisgücü Türkiye’yi Devler Ligine Taşıdı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Polisgücü Türkiye’yi Devler Ligine Taşıdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin