Gaziantep Psikiyatri Ve Psikoterapi Kliniği Açıldı

featured
Gaziantep Psikiyatri Ve Psikoterapi Kliniği Açıldı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Psikiyatri Ve Psikoterapi Kliniği Açıldı

Gaziantep Psikiyatri ve Psikoterapi Kliniği, şehrimizde ruh sağlığı alanında bilimsel, etik ve bütünsel bir sağlık hizmeti sunmak üzere açıldı. Uzm. Dr. Ardıl Bayram Şahin’in kurucusu olduğu Gaziantep Psikiyatri ve Psikoterapi Kliniği’nin açılış kokteyli gerçekleştirildi. Gaziantep’te bütünsel bir ruh sağlığı hizmeti sunulacak olan klinikte; Psikiyatrik Muayene ve Danışmanlık Psikofarmakolojik Değerlendirme ve İlaç Tedavisi Bireysel Psikoterapi, Ruhsal Travma Terapisi, Cinsel Terapi ve Danışmanlık, Nöropsikiyatrik Muayene ve Psikometrik/Nöropsikometrik Test Uygulama ve Değerlendirme hizmetleri verilecek.

“ Dünya Sağlık Örgütüne göre, sağlık sadece hastalık ve sakatlığın olmayışı değil, bedensel, ruhsal ve sosyal yönden tam iyilik halidir. İnsan biyolojik, psikolojik ve sosyal bir canlıdır, insanın iyilik hali değerlendirilmesi de biyo-psiko-sosyal bir yaklaşımı gerekli kılar. Bu değerlendirme, tanı ve tedavi yaklaşımı, bilimsel verilerle kanıta dayalı, hasta hekim etik sınırları içerisinde ve bütünsel olmalıdır.“ Gaziantep Psikiyatri ve Psikoterapi Kliniği şehir dışı veya yurtdışından uygun başvurular için Online Görüntülü Görüşme seçeneği de sunuyor.

Uzm. Dr. Ardıl Bayram Şahin Kimdir?

Gaziantep doğumlu olan Uzm. Dr. Ardıl Bayram Şahin, Gaziantep Akınal Anadolu Lisesi mezunudur. Tıp Eğitimini İstanbul Üniversitesi, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce Tıp Programı’nda tamamlayarak Tıp Doktoru ünvanı aldı. Uzmanlık ihtisasını İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda tamamlayarak bu alanda Uzman Doktor oldu. Uzmanlık ihtisası süresince Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde de çalışan Dr. Şahin; Bütünsel Psikiyatrik Muayene, Nöropsikiyatrik Muayene, Psikofarmakoloji (Ruhsal hastalıkların ilaçla tedavisi), Psikoterapiler ve İlaç tedavisi + Psikoterapi ( k o m b i n a s y o n t e d a v i l e r i ) , N ö r o p s i k i y a t r i k Muayene konusunda uzmanlaştı. Son olarak T.C S.B İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde Psikiyatri Uzmanı olarak çalıştı, bu hastanede psikiyatri asistanlarının uzmanlık eğitim programı kapsamında psikiyatri dersleri verdi. Deneyimli bir Psikiyatrist ve Psikoterapist olan Dr. Şahin aynı zamanda sertifiye Cinsel Terapist ve Ruhsal Travma Terapistidir. Uzun yıllar İstanbul’da yaşayan Dr. Şahin, 2005 yılında ayrıldığı Gaziantep’e, kendi kliniğini kurmak üzere geri döndü.

Gaziantep Haber

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Psikiyatri Ve Psikoterapi Kliniği Açıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin