Gaziantep ’te huzur-güven uygulamasında 10 şüpheli gözaltına alındı

featured
Gaziantep ’te huzur-güven uygulamasında 10 şüpheli gözaltına alındı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Gaziantep ’te 56 ekipten oluşan 126 polisin katılımıyla yapılan huzur-güven uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 10 şahıs yakalandı. Uygulama sonucunda trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 23 sürücü ve araç plakasına cezai işlem uygulanarak 5 araç trafikten men edildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, kentte huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, gürültü yaparak çevreye rahatsızlık veren araç ve şahısların men edilmesi, suç işlenmesinin önlenmesi ve meydana gelen suçların faillerinin yakalanmasına yönelik uygulama yaptı. Yapılan huzur-güven uygulamasına il genelindeki ilgili birimlerden 56 ekip ve 126 personel katıldı.

10 şüpheli yakalandı

Uygulama ile 962 şahıs sorgulanarak çeşitli suçlardan aranan 10 şüpheli şahıs yakalandı. Şüpheli şahıslar adli mercilere teslim edilirken, yapılan aramalarda ise 1 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet çalıntı motosiklet ele geçirildi.

23 araç ve sürücüsüne işlem yapıldı, 5 araç trafikten men edildi

Şüpheli araçlara yönelik uygulamada ise 332 araç kontrol edilirken 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu ’nun çeşitli maddelerini ihlal ettiği tespit edilen 23 sürücü ve araç plakasına cezai işlem uygulanarak 5 araç trafikten men edildi.

Said Vakkas Yağcı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep ’te huzur-güven uygulamasında 10 şüpheli gözaltına alındı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin