Gaziantep ’te “Mahallemde Konser var” etkinliği başlıyor

featured
Gaziantep ’te "Mahallemde Konser var" etkinliği başlıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep ’te “Mahallemde Konser var” etkinliği başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), “Mahallemde Konser Var” etkinliğiyle şehrin sevilen sanatçılarını gazi şehirlilerle buluşturuyor.

GBB Kültür Turizm Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen konserler, yaz aylarının başlamasıyla kültürel etkinlikler çerçevesinde 19 Temmuz ile 14 Ağustos arasında kentin farklı mahallelerinde yapılacak. Mahallelerinin belirlenen okullarında verilecek olan konserler, saat 20.30 ’da başlayacak.

Kentin sevilen sanatçıları, hemşehrileriyle buluşuyor

Her yıl çeşitli etkinliklerle birbirinden farklı içeriklerle halkı buluşturan GBB, bu yaz Kral Deniz, Hasan Çoban gibi sevilen sanatçılarıyla unutulmaz akşamlar yaşatacak. Ücretsiz gerçekleştirilecek olan konserlerde; Kral Deniz 19 Temmuz ’da Kıbrıs Mahallesi ’nde gazi şehirlilerle bir araya gelirken, Faruk Lök 20 Temmuz ’da Yazıcık Mahallesi ’nde, Hasan Çoban 24 Temmuz Barak Mahallesi ile 25 Temmuz Güneş Mahallesi ’nde ve Doğan Bayburt, 26 Temmuz ’da 60 ’ncı Yıl Mahallesi ’nde sahne alacak.

Zeytinli Mahallesi ’nde 31 Temmuz ’da sevilen şarkılarını seslendirecek olan Mehmet Bakıray yer alırken, Kral Deniz 1 Ağustos ’ta Kocatepe Mahallesi, Mehmet Kalkan 9 Ağustos ’ta 8 Şubat Mahallesi, Faruk Lök 10 Ağustos ’ta Üçoklar Mahallesi, Okan Bayburt ise 14 Ağustos ’ta Burak Mahallesi ’nde konser verecek.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

Gaziantep ’te

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
1
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep ’te “Mahallemde Konser var” etkinliği başlıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin