Gaziantep Ticaret Borsası dezenfekte edildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), hijyen ve koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfekte edildi.

Çin’in Vuhan kentinden dünyaya yayılan ve Türkiye’de de görülen koronavirüs  (COVİD 19) riskine karşı ülke genelinde alınan koruyucu önlemler kapsamında, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) idari hizmet binası özel dezenfektanlarla ilaçlandı.

GTB hububat ve bakliyat salonları ile idari birimlerde hafta sonu gerçekleştirilen dezenfekte çalışmalarında, koruyucu kıyafetler giyen uzman ekipler, yaklaşık bir saat boyunca, satış salonları, tescil, idari birimler ve numune alma merkezinde ilaçlama yaptı.

İlaçlama çalışmaları öncesi personel ve üyelerin yoğun olarak kullandığı noktalarda ise ayrıca detaylı temizlik işlemleri gerçekleştirildi.

İlaçlama çalışmalarının yanı sıra hizmet binasının tüm katlarına, girişlerin bulunduğu tüm noktalara ve satış salonlarına da hijyen amaçlı el dezenfektanları kurularak kullanıma sunuldu.

Yapılan dezenfekte çalışmaları ile ilgili bilgi veren GTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, borsa hizmet binasında personel ve üyelerin sağlığını korumaya yönelik tedbir amaçlı ilaçlama işlemi gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Halk sağlığının her şeyden önce geldiğine işaret eden Akıncı, “Dünya geneline yayılan koronovirüs’e karşı bizde ülke genelinde alınan önlemler kapsamında idari binamızda ilaçlama işlemi yaptırdık. İlaçlama çalışmalarını uygun görülen zaman dilimleri içerisinde periyodik olarak devam ettireceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Ticaret Borsası dezenfekte edildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin