Gaziantep Ülkü Ocakları uyuşturucu ile mücadelede kolları sıvadı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

fuat-yozbatiranGaziantep Ülkü Ocakları’ndan Dev Proje 

Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı uyuşturucu ile mücadele kapsamında dev bir proje başlattı. “Maddeye Değil, Vatanına ve Milletine Bağımlı Ol” sloganı ile ile başlatılan proje ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacak.

Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı M. Fuat Yozbatıran hayata geçirmeye hazırlandıkları proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

“Maddeye Değil, Vatanına ve Milletine Bağımlı Ol” sloganı ile başlattıkları projenin Gaziantep adına çok faydalı olacağına inandıklarını ifaden eden Yozbatıran, Gaziantep’te ki tüm Ülkücü camiayı uyuşturucu ile mücadeleye çağırdı. 

Gaziantep Ülkü Ocakları uyuşturucu ile mücadelede kolları sıvadı

ÇETİN BİR MÜCADELE BAŞLATTIK

Uyuşturucu ve uyuşturucu tüccarları ile çok sert ve çetin bir mücadele başlattıklarını söyleyen Yozbatıran, Türk gençliğini her türlü zararlı alışkanlıklardan koruyacaklarını ifade etti.

Yozbatıran, “Uyuşturucu konusunda gençlerimizi eğitmek için yola çıktı. Türk milletinin geleceğinin teminatı olan Türk gençliğinin uyuşturucudan uzak durmasını istiyoruz. Güçlü Türkiye’nin ancak temiz bir gençlikle oluşabileceğini ifade ediyoruz. Bu konuda Gaziantep’te de gençlerimizi bilinçlendirmek ve gençlerimizde farkındalık oluşturmak adına çok önemli bir proje başlatıyoruz. Yapacağımız bu proje ile büyük bir adım atacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

“KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK”

Bütün gençleri Ülkü Ocaklarına davet eden Yozbatıran, “Biz yaptığımız bu tür faaliyetlere gençlerimizin katılmasını istiyoruz. Her zaman olduğu gibi gençlerimize kapımız sonuna kadar açık. Ülkü Ocakları olarak gençlerimize spor, sanat ve eğitim gibi her alanda destek vermeye hazırız. Amacımız gençlerimize katkı sunmak. Bu kutsal mücadelemiz sonuna kadar sürecek. Çünkü gençlik bizim her şeyimiz” diye konuştu. 

“GENÇLERİMİZİ KORUMAK ZORUNDAYIZ

Yozbatıran, Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı olarak gençleri kötü ve zararlı alışkanlıklardan korumak için büyük mücadeleler verdiklerini belirterek, “Üzülerek söylüyorum: Ne yazık ki ülkemizde uyuşturucu denen bir illet var ve bu illet maalesef artık liselerden orta öğretim seviyesine kadar düşmüş durumda. Bizler de Ülkü Ocakları olarak en büyük mücadelemizi bu alanda veriyoruz. Genel Başkanımız Olcay Kılavuz’un talimatı ile Türk gençliğini uyuşturucu ve madde bağımlılığından kurtarmak adına büyük bir savaş ve mücadele başlattık. Uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı gençlerimizi korumak en büyük vazifemizdir” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Ülkü Ocakları uyuşturucu ile mücadelede kolları sıvadı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin