Gaziantep Ülkü Ocakları yeni il binası hizmete açıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ülküocakları-gaziantepGaziantep Ülkü Ocakları yeni il binası dualarla hizmete açıldı.

Açılışa MHP Genel Başkan yardımcısı ve Gaziantep MHP Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. A. Muhittin Taşdoğan, Gaziantep Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, MHP İlçe Başkanları,  Ülkü Ocakları ilçe başkanları, Kilis İl Başkanı, bazı STK’lar, partililer ve çok sayıda ülkücü katıldı.

Ülkü Ocakları İl ve Şahinbey İlçe yeni hizmet binası açılış töreni kurban kesilmesi ve dua okunmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Konuşan Gaziantep Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Fuat Yozbarıran, açılışa katılan herkese teşekkür etti.

“HAYALİNİ KURDUĞUMUZ OCAKLARA BUGÜN KAVUŞUYORUZ”

Gaziantep Ülkü Ocakları yeni il binası hizmete açıldı

Yozbatıran, “Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Fuat Yozbatıran; Bayrağı devraldığımız günden itibaren bizi yalnız bırakmayan her daim yanımızda olan Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz olmak üzere bütün ülküdaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum. Bugün açılışını yapmak üzere toplandığımız ocağımızın yeni binası daha kaliteli hizmet verebilmek adına kıt imkânlar zorlanarak azimle çalışılarak teşkilatımıza kazandırılmıştır. Bir zamanlar hayalini kurduğumuz ocaklara bugün ulaşmış bulunmaktayız. İmkânların el vermediği birçok şeyi bugün gerçeğe dönüştürmek bizlere nasip oldu. İnşallah buralardan yetişen bozkurtlar bu bayrağı daha da ileriye taşıyacaktır” dedi.

gaziantep-ülküocaklari“HİLAL MAĞAZASI TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK”

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ ise konuşmasında, “Gaziantep Ülkü Ocaklarımız böyle güzel bir binayı hak ediyor. Bu güzel binanın adımları aylar öncesinde atıldı ve Ülkü Ocaklarımız sizinle buluşacağımız bugün için çok büyük gayretler gösterdi. Ülkü Ocakları binamızın altında aynı zamanda Hilal Mağazamız da hizmete giriyor. Bu çok önemli bir adım. Bu mağaza tüm Türkiye’ye örnek olacak. Böyle güzel bir proje için ben öncelikle Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bütün ülkü ocaklarımızın altında ihtiyacı olanlara hizmet götürecek böyle güzel bir sistemi Gaziantep’ten başlayarak tüm Türkiye’ye kazandırmış oluruz” ifadelerini kullandı.

“Gençliğe kılavuz Olcay Kılavuz” sloganlarıyla kürsüye gelen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ülkücüler tarafından uzun bir süre alkışlandı. Kılavuz, “böylesine hayırlı ve çok yönlü hizmet verecek binamızı Gaziantep’e kazandıran başta Ülkü Ocakları İl Başkanımız Fuat Yozbatıran olmak üzere değerli yönetimine ve maddi manevi katkı sağlayan bütün ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine başladı.

mhp-ocak“ÜLKÜ OCAKLARI TÜRKLÜĞÜN SİGORTASI, GÖZ BEBEĞİDİR”

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz konuşmasına şöyle devam etti; “Ülkü ocakları her dönem için önem arz eden kutlu bir yuvadır. Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve değerli dava arkadaşları ile ülkücü şehitlerimiz burayı bize emanet etmiştir. Ülkü Ocaklarının kuruluş amacı, Ülkücü Türk gençliğini Türklük bilinciyle ve İslam ahlakıyla nitelikli bir şekilde yetiştirmektir. Ülkü Ocakları eğitim, kültür yuvasıdır. Türk milletinin gençlik aşısının bulunduğu yerlerdir. Ülkü ocakları bizim evimiz, barkımız, şehitlerimizin bize bırakmış olduğu emanettir. En önemlisi Ülkü Ocakları dünya Türklüğünün sigortası, göz bebeğidir. Şimdiye kadar sayısızca kardeşimiz, ağabeyimiz ülkü ocaklarından imanlı, inançlı, donanımlı bir şekilde yetişmiştir. Kimisi siyasette, kimisi ticarette, kimisi devlet kademelerinde yüce Türk Milletine hizmet etmektedir. Bizlerde abilerimizin bizlere bırakmış olduğu bu emanete canımız, başımız gibi koruyup, kollayıp, Türk Gençliğini yetiştirmenin heyecanı içerisindeyiz. Ülkü ocaklarının her bir mensubu üzerinde büyük bir sorumluluk vardır. Eğitim, kültürel, sosyal sorumluluk olmak üzere her alanda faaliyetlerimiz devam etmektedir. Bizler Türkiye Cumhuriyeti devletinin gelecekteki yöneticileri olarak kendimizi en iyi şekilde donanımlı hale getireceğiz. Liseli kardeşim, okulunun en başarılı öğrencisi olmak zorunda. Ülkücü başarılıdır, başarısızlığa asla yer vermemelidir. Ülkücü gençlik Okulunda parmakla gösterilen, hasretle gösterilen gençlik modelini ortaya koyandır. Başbuğumuz bizlere “Sizler yüksek vasıflı Türk olmak mecburiyetindesiniz”. Bu nedenle Türk gençliği olarak her alanda kendimizi donanımlı hale getirmek zorundayız.

Konuşmaların ardından yeni hizmet binasını gezen ülkücüler Hilal Mağazası projesini takdirle karşıladı.  Ülkücüler bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek yeni hizmet binasını Gaziantep’e kazandıranlara teşekkür ve dua ettiler.

mhp-ulku-ocaklari

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Ülkü Ocakları yeni il binası hizmete açıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin