Gaziantep Üniversitesi`nde Mezuniyet Coşkusu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Üniversitesi`nde Mezuniyet CoşkusuGaziantep Üniversitesi`nin çeşitli fakültelerinden mezun olan 4000 öğrenci coşkulu bir törenle diplomalarını aldı.

Amfi Tiyatro`da gerçekleşen mezuniyet töreninde konuşan Vali Erdal Ata, Atatürk`ün Cumhuriyeti gençlere emanet ettiğini belirterek “Eğer biz Atamızın bizlere gösterdiği çağdaş ülkeler seviyesine ulaşmak istiyor, emanet edilen Türkiye Cumhuriyetini sonsuza dek başarıyla yaşatmak, bölgesinde ve dünyada lider ülke konumuna gelmesini istiyorsak mutlaka devlet olarak millet olarak çok çalışmalıyız ve eğitime çok önem vermeliyiz” dedi.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun ise mezun olan öğrencilerin ailelerine seslenirken, “Yetiştirdiğiniz çocuklarınız, kucağınızda taşıdığınız bebeleriniz bugün üniversite mezunu olarak yanınızda ve hayatın içerisine salıyoruz onları biz. Doğumdan bugünlere kadar onlara verdiğiniz kutsal emeklerin semeresini görüyorsunuz. Bize emanet ettiğiniz yavruları en güzel şekilde yetiştirmek için elimizden gelen her türlü çabayı gösterdik. Bunun sonunda bugün bu mutlu anda onların mezuniyetini idrak etiğimiz bu günde sizlerin sevinçlerini paylaşıyoruz”  dedi. Prof. Dr. Coşkun öğrencilere de, “Cesur olun Ama bu cahil cesareti değil, bilgiye dayalı bir cesaret olsun. Dürüst olun ne olursa olsun maske takmayın göründüğünüz gibi olun olduğunuz gibi görünün. Mesleğinizde başarılı olun” çağrısında bulundu.

Gaziantep Üniversitesi`nde Mezuniyet CoşkusuÖğrencilerin Gaziantep Üniversitesi Andının okunmasının ardından bölümlerinde dereceye giren öğrencilere Vali Ata, Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, Bölge Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci ve diğer konuklar tarafından diplomalar verildi.

Gaziantep Üniversitesi`nde Mezuniyet Coşkusu

Renkli görüntülerin yer aldığı mezuniyet töreninde aileler de çocuklarıyla diploma heyecanını yaşadı. Fakülte ikincisi olarak mezun olan Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Bölümü öğrencisi yabancı uyruklu Adamu Abdullahi mutluluğunu ülkesinin bayrağını sallayarak gösterdi.

Mezuniyet Töreni havai fişek gösterisi ve keplerin fırlatılmasının ardından Çobanevi Sosyal Tesisi`ndeki kokteyl ile sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Üniversitesi`nde Mezuniyet Coşkusu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin