“GAZİANTEP” YENİDEN ŞEKİLLENEN DÜNYANIN NERESİNDE?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"GAZİANTEP" YENİDEN ŞEKİLLENEN DÜNYANIN NERESİNDE?Gaziantep Ticaret Odası (GTO), son yıllarda ekonomik ve siyasi gelişmeler sonucunda şekillenen yenidünya düzenini ve bu düzende Gaziantep’in konumunu ekonomist ve tarihçi uzmanlarla 24 Şubatta masaya yatırıyor.

GTO’dan yapılan açıklamada, Şehitkamil Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilecek panelde son dönemde dünya genelinde yaşanan ekonomik, siyasi gelişmeler ve bu gelişmelerin Gaziantep’e yansımalarının anlatılacağı bildirildi.”Gaziantep Yeniden Şekillenen Dünyanın Neresinde” konulu programda Habertürk Dış Haberler Müdürü Soli Özel, Prof. Dr. Emre Alkin ve Tarihçi Prof. İlber Ortaylı’nın da katılımı ile tarih, siyaset ve ekonomi ekseninde ele alınacağı kaydedildi.

Açıklamada ayrıca 24 Şubat Cuma günü saat 16.00’da Şehitkamil Kültür Merkezi Mehmet Akif Ersoy Salonu’nda gerçekleşecek programla ilgili bilgi almak isteyenlerin GTO’nun 220 30 30 Dahili 243 nolu telefonundan ilgili uzmanlarla iletişime geçmeleri gerektiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“GAZİANTEP” YENİDEN ŞEKİLLENEN DÜNYANIN NERESİNDE?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin