Gaziantep’e şehit ateşi düştü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suriye  Rasulayn’da  arama çalışmalarına katılan Gaziantep nüfusuna kayıtlı İstihkam Uzman Çavuş Erol YANIK (26) bombalı saldırı sonucu şehit oldu.

Şehidin Beykent  Mahallesinde bulunan baba ocağına acı haber,  yetkililer tarafından 112 Acil ekipleri ile birlikte verildi. Yanık’ın  şehadet haberini alan  yakınları gözyaşlarına boğuldu.

 

Şehit Erol Yanık’ın naaşı  9 Ocak 2020 (yarın) ikindi vakti Nakiboğlu Camisinde kılınacak namaz ve törenin ardından Asri Mezarlıkta vatan toprağına emanet edilecek. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun.
Milletimizin başı sağolsun.

4 ŞEHİDİMİZ VAR

Milli Savunma Bakanlığı,  Rasulayn’da, gerçekleştirilen yol kontrolü sırasında bombalı araç saldırısı sonucunda, 4 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Barış Pınarı Harekât Bölgesinde, 08 Ocak 2020 tarihinde yol kontrolü sırasında meydana gelen bombalı araç saldırısı sonucunda dört kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” denildi.

Gaziantep'e şehit ateşi düştü

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’e şehit ateşi düştü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin