Süper Lig’e çıkmayı garantilediler

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Garanti 1. Liginde, başarılı bir sezon geçirerek Süper L.ige çıkmayı garantileyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Gaziantep’in gururu oldu.

Futbolda yüzü gülmeyen Gaziantep, Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının Süper Lige çıkmasıyla güldü.

Süper Lige çıkmayı haftalar önce garantileyen, ancak şampiyon kupasını Gaziantep’e getirmek için kıyasıya mücadele eden engelli basketçiler, Cumartesi günü saat 13:00 da Kamil Ocak Spor Salonu’nda Ankara BŞB. İle oynuyor.

Ligde kalan 4 maçın dördünü de kazanmak istediklerini belirten Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Genel Menejeri Ramazan Taşkın, “Gaziantep’e Süper Lig heyecanı yaşattığımız için mutluyuz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Toprak için Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının büyük önem taşıdığını vurgulayan Taşkın, “Onursal Başkanımız Sayın Fatma Şahin ve Kulüp Başkanımız Sayın Osman Toprak’a çok teşekkür ediyoruz. Sosyal Sorumluluk adına engellilere büyük önem vererek Gaziantep’i Türkiye’de ilk sıralara taşıdılar. Engelli basketbol takımımız Süper Lige çıkarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Bu başarıyı başkanlarımız başta olmak üzere tüm Gaziantep’e armağan ediyorum. Takımımız antrenör Muharrem Karakafa idaresinde çalışmalarını sürdüyor. Ligin bitmesine 4 hafta gibi bir süreç kaldı. Kalan 4 haftalık süreçte tüm maçlarımızı kazanmak için takım olarak elimizden geleni yapacağız. Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Ankara Büyükşehir Belediye maçına tüm sporseverleri bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Süper Lig’e çıkmayı garantilediler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin