Gaziantep’in Kurtuluşunun 100’üncü yılı coşkuyla kutlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’in Kurtuluşunun 100’üncü yılı coşkuyla kutlandı

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılı münasebetiyle tören düzenlendi. Gaziantep Haber

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleşen tören, Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende, Gazilik Madalyası, Türk Bayrağına toka edildi.

Törene Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Vali Davut Gül, Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz, Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Gaziantep Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu, Gaziantep Milletvekili Abdullah Nejat Koçer, Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, 5. Zırhlı Tugay ve Garnizon Komutanı Hacı Halil Osma, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, diğer protokol üyeleri ile askerî adli ve idari erkân, gaziler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, gazeteciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende, TOBB Fen Lisesi öğrencisi Şaban Karaoğlan, kendi yazdığı “Cesetten Cereyan” adlı şiirini okudu.

Demokrasi Meydanı’ndaki törenin ardından protokol üyeleri, Şehitler Abidesi’ne kadar yürüyerek şehitlik ziyaretinde bulundu. Burada saygı atışı yapılarak İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar tarafından şehitler için dua edildi.

Program, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve protokol üyeleri tarafından şehitliğe buket sunulması ve karanfil bırakılması ile sona erdi. Gaziantep Sağlık    

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’in Kurtuluşunun 100’üncü yılı coşkuyla kutlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin