Gaziantepli Abdullah Tancan Bakan Yardımcısı Oldu

featured
Gaziantepli Abdullah Tancan Bakan Yardımcısı Oldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantepli Abdullah Tancan Bakan Yardımcısı Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2,3 ve 4 üncü maddeleri gereğince Gaziantepli olan Abdullah Tancan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı olarak atandı.

Aslen Gaziantepli olan ve İzmir 9 Eylül Üniversitesinden mezun olan Abdullan Tancan, kamuda ilk olarak Gaziantep PTT Başmüdürlüğünde Mühendis olarak göreve başlamıştır.
Abdullan Tancan’ın internet sitesinde yer alan biyografisi şu şekilde ”1966 yılında Gaziantep’te doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi Gaziantep’te tamamladım. Üniversite tahsilimi İzmir’de 9 Eylül Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra tekrar Gaziantep’e gelip, 1988 yılından itibaren Gaziantep PTT Başmüdürlüğünde Mühendis, Şahinbey Telefon Müdür Yardımcısı ve Şehitkamil Telefon Müdürü olarak görev yaptım. 1997 yılından itibaren TEDAŞ Gaziantep Müessese Müdürlüğü’nde Planlama Etüt ve Proje, Müşteriler, Müessese Müdürlüğü ve Yönetim Komitesi Başkanlığı görevlerinde bulundum. Gaziantep’teki çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında faaliyetlerde bulundum.

2004 yılından itibaren Başkent Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nde Genel Müdür Yardımcısı, TEDAŞ’ta Genel Müdür Yardımcısı, Türkiye Elektrik Dağıtım Şebekeleri Rehabilitasyon Projesi Uygulama Birim Başkanı unvanıyla çalıştıktan sonra 2010 yılında Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’na Kurul Üyesi olarak atandım ve 2016 Ocak ayına kadar bu görevime devam ettim. 2016 yılı Ocak ayından sonra T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olarak atandım

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantepli Abdullah Tancan Bakan Yardımcısı Oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin