GAZİANTEPLİ AK PARTİYE YÜREĞİYLE TESLİM OLMUŞTUR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEPLİ AK PARTİYE YÜREĞİYLE TESLİM OLMUŞTURKarataş Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Gaziantep 4. Olağan İl Kongresi’nde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik Ak Parti hükümetinin çalışmalarından bahsederek CHP’nin kalesi olan Gaziantep’in 10 yıllık süreç içerisinde AK Partiye göstermiş olduğu yoğun destekten dolayı teşekkür ettiler.

Karataş Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Gaziantep 4. Olağan İl Kongresinde konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, 2001 yılında çıktıkları bu yolda amacının milletvekili ve Bakanlık olmadığını, amacının sayın Başbakanın ufku, vizyonu ve cesareti ile çıktığı bu yolda takımın bir parçası olmak olduğunu söyledi.

EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR

Şahin; “Atalarımızdan kalan bu mirasın ileriki nesillere taşınması için var gücümüzle çalışıyoruz ve  “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözünü kendimize şiar edindik. Hem kültürü, hem medeniyeti, hem yatırımı hem de toprakları ile Türkiye çok farklı bir ülke, başka bir Türkiye yok. Görevde bulunduğumuz 10 yıllık süreç içerisinde alnımız ak, başımız dik. Her yerde bu on yılın hesabını veriyoruz. Bu ülkeyi kalkındırmanın, büyütmenin ve geliştirmenin ne kadar şerefli ve onurlu bir miras olduğunu anlatıyoruz. Bundan sonraki hedefimiz bu ülkeyi geriye götürmemek ve daima ileriye doğru koşmasını sağlamaktır. Bir maraton koşusunu düşünün, biz bayrağı alıp hedefe götüreceğiz ve hedef 2023. Dünyanın en büyük 10.ekonomisi olacağız, ileri demokrasi ile daha güçlü bir toplum olacağız. Bu bölgenin ve dünyanın yükselen bir değeri olacağız. Çünkü takımımızın başında Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya lideri var. Gaziantep bir huzur şehridir, kahramanlık şehridir. Nereden gelirse gelsin ister Suruç, ister Hakkâri, ister Şırnak, buraya gelen vatandaşlarımız Gaziantep’i benimsedi ve Gaziantep birlik, beraberlik ve kardeşliği başaran bir şehir oldu. Kadını ile erkeği ile engellisi ile engelsizi ile yaşlısı ile genci ile herkes bu ülkede yaşamaktan büyük bir onur ve mutluluk duyacak. Herkes bu ülkenin birinci sınıf vatandaşı olacak. İşte Gaziantep bunu başardı. Ben bunu başaran bütün kardeşlerimi tüm yüreğimle kutluyorum. Ben inanıyorum ki bu şehir 2023 hedefini 2015’te başaracaktır” dedi. Bakan Fatma Şahin konuşmasını, şair Yavuz Bülent Bakiler’in “Antepli Şahin” isimli şiirinin bir kıtasını okuyarak tamamladı.

ESKİDEN BAŞBAKANLAR KULUÇKAYA YATARDI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Doç.Dr. Hüseyin Çelik de konuşmasında, Başbakan Erdoğan’ın Gaziantep’e 15.defa geldiğini ifade ederek eskiden Başbakanların Ankara’da kuluçkaya yatarak taşrayı unuttuğunu söyledi. Çelik; “ Başbakanımız eskisi gibi kuluçkaya oturan başbakanlardan değil, sizinle dertlenen, sizinle sevinen, sizinle üzülen bir başbakanımız var. Eğer Başbakanımız Gaziantep’e 10 yılda 15 kez gelmiş ise bu Gazianteplilere verdiği önemi ve değeri gösteriyor. Daha önce CHP’nin hakim olduğu bir şehir olan Gaziantep artık Ak Partiye yüreğiyle teslim oldu. 2002 seçimlerinden itibaren bütün seçimlerde Gaziantepli oyunu arttırarak AK Partiye vermiş. Son seçimlerde %62 lik gibi bir oy oranı ile 12 milletvekilinin 9’u Ak Partiden seçilmiştir. Bundan dolayı partimiz adına ve milletvekillerim adına bizim Gaziantep’e şükran borcumuz vardır. Siz AK Partiye oy verdiniz güvendiniz ve 10.yılına giren Ak Parti iktidarı da Gaziantep’in yüzünü güldürdü. Biz Hedef 2023 derken bu kapsamda Eğitim, Sanayi, Turizm, Kültür, Sağlık gibi alanlarda neler yapacağımızı anlatan bir kitapla karşınıza çıktık. Gaziantep’in 9 milletvekili, Belediye Başkanlarımız, İl Başkanımız ve İlçe Teşkilatlarımız, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız ile ahenk ve heyecan içerisinde çalışan bir ekibiz. Gaziantep bir milyon sekiz yüz bin nüfusu ile Türkiye’nin çoğu ilinden göç alan kardeşliklerin ve farklılıkların bir arada yaşandığı sanayi şehridir, turizm şehridir, kültür şehridir. Sayın Başbakanımızın dünyanın dört bir yanını dolaşıyor. Bu ziyaretler esnasında yanına aldığı bakanlar ve işadamları var. Başbakanımız bu gezileri piknik yapmak için yapmıyor, Türkiye’nin şu anki ihracat rekorunu sağlamak için yapıyor. Gaziantep’in 500 milyon dolar olan ihracatı bugün 5 milyar dolara çıkmıştır. Türkiye bugün dünyada herkesin dinlediği ve itibar ettiği bir ülke haline gelmiştir. Avrupa ekonomik krizden dolayı kırılırken Türkiye dimdik ayaktadır. Sizlerin desteği ve duası ile bizler size hizmet etmeye, yüzünüzü güldürmeye ve çocuklarınızın istikbalini sağmaya devam edeceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEPLİ AK PARTİYE YÜREĞİYLE TESLİM OLMUŞTUR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin