Gaziantepli Kadın Girişimciler Buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KAGİDER koordinatörlüğünde, KAİSDER ve BUİKAD paydaşlığında yürütülen, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen İş Dünyasında Kadın İletişim Ağı (Women Business Network W-BUN) projesi kapsamında Gaziantepli kadın girişimciler bir araya geldi. Toplantıda kadın girişimcilerin sorunları ve çözüm önerileri ele alındı.

Kadın girişimcilerin katma değerli üretim ve ihracat artışının öncüsü olmaları görüşüyle yola çıkan koordinatörlüğünü KAGİDERin yaptığı KAİSDER ve BUİKAD paydaşlığında yürütülen, İş Dünyasında Kadın İletişim Ağı (Women Business Network W-BUN) projesi faaliyetleri kapsamında 8 ilde gerçekleştirilecek istişare toplantılarının ilki 13 Kasım’da Gaziantep’te gerçekleşti. 46 kadın girişimcinin bir araya geldiği toplantıda; “kamu alımlarında kadın katılımını artırmak için öneriler, bölgedeki kadın girişimcilerin kamu ihaleleri konusunda deneyimleri paylaşılarak, İş Dünyasında Kadın İletişim Ağı Çalışma prensipleri aktarıldı. Toplantıda kadın daha fazla kamu ihalelerinde aktif olarak yer almadığı konuşuldu.

Kadın girişimciler platform sayesinde büyüyecek

Kadın girişimcilerin katma değerli üretim ve ihracat artışının öncüsü olmaları görüşüyle yola çıkan proje aynı zamanda katılımcı sivil toplum kuruluşlarının ve kadınların hizmet ve danışmanlık almaları, Ortaklıklar ve Ağlar Hibe Programı’nın küresel hedefine katkıda bulunmayı, politika ve karar alma süreçlerine daha aktif, demokratik katılım yoluyla sivil toplumun gelişimini hedefliyor. Kadınların iş dünyasında gerekli bilgilere ve iş pazarlarına ulaşmaları için etkin bir iletişim ağı içerisinde olmalarını amaçlayan İş Dünyasında Kadın İletişim Ağı (Women Business Network W-BUN) projesi küçük ve orta ölçekli bir çok kadın girişimcileri bir araya getirecek.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantepli Kadın Girişimciler Buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin