Gaziantepli Üreticiler, Hibrit Fuarda Buluşacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıllık ortalama 6 milyar liralık üretim gerçekleştiren yerli süs bitkileri üreticileri, Kasım’daki hibrit buluşmayı bekliyor.
Tarsus Turkey tarafından, 5 bin üreticinin sesi olan Süs Bitkileri Üreticileri Alt Birliği’nin (SÜSBİR) iş birliği ve Peyzaj Mimarları Odası desteği ile düzenlenen The Flower and Plant Show, sektörünün ilk hibrit fuarı olacak.

İhracat yapılan her alanda olduğu gibi süs bitkileri ve peyzaj sektörünün yeni dış ticaret kanallarına her zaman ihtiyaç duyduğunu söyleyen Tarsus Turkey Fuar Direktörü Mustafa Gültekin Gökgül “Kasım ayındaki fuarımızda binlerce ziyaretçiyi ağırlayacağız. Bununla beraber fuar kapsamında bu yıl ilk kez uygulayacağımız Online B2B programıyla da ziyaretçi olmak isteyip de farklı nedenlerden ötürü İstanbul’a gelemeyen yurt içi ve yurt dışından satın almacıları, katılımcı firmalarımızla dijital ortamda buluşturacağız. Bu sayede tüm paydaşlarımıza, beklentilerinin de üzerinde ticaret fırsatları sunabilmeyi hedefliyoruz” dedi.

Aralarında Gaziantep’in de olduğu yerli süs bitkileri üreticileri, yeni siparişlerin ve satışların arttığı sonbahar dönemine odaklandı. Doğrudan 100 bin, dolaylı yoldan 500 bin kişilik istihdamıyla yılda ortalama 6 milyar liralık üretim gerçekleştiren sektör, yeni ihracat hikayeleri yazmak için 12-14 Kasım 2020 tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde düzenlenecek olan ve bu yıl ilk kez Hibrit Fuar olarak kurgulanan The Flower And Plant Show’da bir araya gelmeye hazırlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantepli Üreticiler, Hibrit Fuarda Buluşacak!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin