GAZİANTEPSPOR GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYOR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİANTEPSPOR GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYORSpor Toto Süper Ligde ikinci yarı hazırlıklarını tamamlayan Gaziantepspor, yaptığı önemli transferle birlikte hafta sonu oynayacağı Sivas deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da tamamlayan Gaziantepspor hafta sonu oynayacağı Sivasspor maçından galibiyetle dönmeye hedefliyor. Sivas 4 Eylül Stadında 19 Ocak Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak maçla Süper Toto Süper Ligin ikinci yarısında ilk maçına çıkacak olan Gaziantepspor,Sivas maçı ile birlikte galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. Devre arasında forvet Darvydas Sernas ve orta saha oyuncusu Wilton Figueiredo ve Fil Dişili asıllı Abdou Razack Traor ile anlaşma sağlayan Gaziantepspor ikinci yarıda iyi bir performansla ligi iyi bir yerde bitirmeyi hedefliyor.

TRANSFERLER GÖZ DOLDURDU

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, transferleri tamamlanan ve sağlık kontrolünden geçen oyuncularda herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadığı ifade edilirken, Sernas’ın 9, Figueiredo’nun da 90 numaralı formayı giyeceği kaydedildi. Özellikle yeni transfer Abdou Razack Traore Polonya’da 15 maçta 9 gol ve 5 asist ile son iki yıldır Polonya’nın en iyi yabancı oyuncusu seçilirken, 1988 doğumlu olan etkili futboluyla Polonya’nın dikkat çeken futbolcularından birisi olan Abdou Razack Traore yeteneğiyle ön plana çıkıyor.

İKİNCİ YARIDA DAHA ÇOK GOL ATACAĞIM

Gaziantepspor’un golcü futbolcusu Cenk Tosun, ilk devrede istedikleri performansı sergileyemediklerini belirtirken, ikinci yarıda daha fazla gol atarak takımına katkı sağlamak istediğini söyledi. Tosun; “ zor bir ikinci yarı bizleri bekliyor. Ligde ikinci yarılar her zaman zor geçer. Ligin ilk yarısında bir düşüş yaşamama rağmen çok çalışarak yeniden milli takıma çağrılmak istiyorum. Her futbolcu belirli dönemlerde düşüşler yaşayabilir. Bende bu süreci yaşadım ve önümüzdeki dönemde gollerimle birlikte tekrar yükselişe geçeceğim.  İlk devre istediklerimizi ortaya koyamadık ve maalesef 20 puan toplayabildik. Bu zorlu süreçte yine de 20 puanın iyi olduğunu düşünüyorum” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEPSPOR GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYOR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin