Gaziantep’te çeşitli suçlardan 12 şahıs tutuklandı

featured
Gaziantep'te çeşitli suçlardan 12 şahıs tutuklandıVan'da PKK/KCK terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanmasının yıl dönümünü bahane ederek eylem yapabilecekleri değerlendirilen 27 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te çeşitli suçlardan 12 şahıs tutuklandı

Gaziantep‘te, hırsızlık, kapkaç, yağma ve güveni kötüye kullanma gibi çeşitli suçlardan 22 ayrı olayı gerçekleştiren ve çok sayıda suç kaydı bulunan 31 şüpheli şahıs yakalandı. Adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıslardan 12’si tutuklandı. Gaziantep Haber

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde malvarlığına karşı işlenen suçlara yönelik operasyon yaptı. Yapılan operasyon kapsamında 7 açıktan hırsızlık, 4 ikametten hırsızlık, 2 otodan hırsızlık, 1 oto hırsızlığı, 3 iş yerinden hırsızlık, 3 yağma, 1 kapkaç ve 1 güveni kötüye kullanma olmak üzere toplam 22 ayrı olayı gerçekleştiren ve çok sayıda suç kaydı bulunan 31 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise muhtelif çalıntı malzemeler ile 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıslardan 12’si tutuklanırken, 1 şahıs hakkında adli kontrol kararı verildi. Toplam 18 şüpheli ise serbest bırakıldı. Gaziantep Sağlık  

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’te çeşitli suçlardan 12 şahıs tutuklandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin