Gaziantep’te Cumhuriyet coşkusu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Vali Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya tarafından Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında resepsiyon verildi.
Vali Yerlikaya ve Hatice Nur Yerlikaya  davetlileri salona gelişlerinde Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve eşleriyle birlikte karşıladılar.
Bir otelde düzenlenen resepsiyona Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer ve Ahmet Uzer, il protokolünün temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler ile siyasi partiler, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları,  mesleki teşekküller, muhtarlar, eğitim, sanat,  sağlık, spor, tarım sektörlerinden yoğun bir davetli iştirak etti.
Atatürk’ün Cumhuriyetin fazilet ve erdemine ilişkin sözlerinin seslendirilmesiyle başlayan programda  saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.
Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajının okunmasının ardından, Vali Yerlikaya davetlilere hitaben Cumhuriyetin anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı.
Program Gaziantep Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı öğretim üyelerinin icra ettikleri Atatürk’ün sevdiği şarkı ve türkülerden oluşan müzik dinletisiyle sona erdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’te Cumhuriyet coşkusu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin