Gaziantep’te Huzur Operasyonu

featured
Gaziantep’te Huzur Operasyonu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te uyuşturucu tacirlerine ve hırsızlara yönelik yapılan huzur operasyonunda silah, uyuşturucu madde, fişek, kaçak alkol ve sigara ve hırsızlık suçundan elde edilen çalıntı malzemeler ele geçirildi. olayla ilgili 5 şahıs tutuklandı.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekiplerince il genelinde uyuşturucu tacirlerine ve hırsızlara yönelik yapılan huzur operasyonunda, uyuşturucu ile mücadele kapsamında 69 şüpheli şahsa uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak ve ticaretinden işlem yapıldı, 3 şahıs tutuklandı. 5 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmalarda 38 şüpheli şahsa işlem yapıldı, 13 faili meçhul olay aydınlatılarak, 2 şahıs tutuklandı, 7 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca 86 aranan şahıs yakalandı, 51 şahsa ise kabahatler kanunundan işlem yapıldı. Yapılan aramalarda, 162 gram uyuşturucu madde, 420 adet cinsel içerikli hap, 2 adet uyuşturucu madde aparatı, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen bir miktar para, 7 adet ruhsatsız tabanca,3 kurusıkı tabanca, 117 adet fişek, Çalıntı 1 araç, 1 motosiklet, 8 adet çalıntı bisiklet, 10 adet çalıntı cep telefonu, çok sayıda ve cinste elektronik ve muhtelif çalıntı malzemeler, 61 adet kaçak cep telefonu, bin 885 paket kaçak sigara, 20 şişe kaçak içki, 1 adet kumar makinesi, 47 kesici alet ele geçirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’te Huzur Operasyonu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin