Gaziantep’te Kurbanlar Kesilmeye Başlandı

featured
Gaziantep’te Kurbanlar Kesilmeye Başlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te Kurbanlar Kesilmeye Başlandı

Gaziantep’te kurban kesimi için hazırlıklarını tamamlayan vatandaşlar bayram namazının ardından dualar eşliğinde kurbanlarını kesmeye başlarken, kurban kesim alanlarında yoğunluk yaşandı.
Gaziantep’te bayram namazını kılan vatandaşlar belediyelerin belirlediği kurban kesim alanlarına akın etti. Kurban kesim alanlarına gelen vatandaşlar korona virüs salgınından dolayı ateşleri ölçülerek alınırken görevliler maskesiz vatandaşlara maske dağıttı. Sosyal mesafe tedbirlerine uyarak alana alınan vatandaşlar kurban kesme telaşına düştü. Kurban kesim ve satış alanlarını ulaşmak isteyen çok sayıda vatandaş, yollarda yoğunluk oluşturdu. Kurban kesim alanlarında da kurban kesme yoğunluğu yaşanırken kasaplar kurbanları hızla kesmek için ter döktü.
Kurban kesim alanları kana bulandı
Büyükbaş kurbanları çok sayıda kişinin yardımıyla kesen kasapların kurbanları yere yatırmada zorluk yaşaması dikkat çekti. Kurbanları kesilen vatandaşlar etlerini parçalamak için uğraşırken kesilen kurbanların akan kanı kesim alanlarını kana buladı.
3 bayramı yasaklar altında geçirdiklerini aktaran Gaziantepli vatandaşlar, bu bayramın yasaksız daha güzel geçtiğini ifade etti. Eski bayramları özlediklerini aktaran vatandaşlar, bayram namazının ardından kurban kesmeye başladıklarını belirterek, kurban etlerini kebap yaparak yiyeceklerini söyledi.

Gaziantep’te Kurbanlar Kesilmeye Başlandı
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’te Kurbanlar Kesilmeye Başlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin