Gaziantep’te Şanlıurfa dernekleri, siyasi partilere set çekti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te Şanlıurfa dernekleri, siyasi partilere set çekti

Gaziantep’te siyasi partilerin listelerinden aday gösterilen Şanlıurfalı isimlere ilişkin ŞANFED, ŞANLIDER ve bu oluşuma bağlı derneklerden ortak basın açıklaması geldi.

Yapılan açıklamada, “28. dönem Gaziantep milletvekili seçimlerinde hangi partiden olursa olsun “Şanlıurfalı” olduğunu söyleyen ve iddia eden hiçbir adayın arkasında olmadığımızı herkesin bilmesini istiyoruz” denildi.

ŞANFED VE ŞANLIDER BAŞKANLARI NET KONUŞTU

Şanlıurfalılar Federasyonu Başkanı Ahmet Dinçoğlu, Şanlıder Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Kılıç, Şanlıurfalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ŞANDER) Başkanı Mahmut Haz, Birecik Kendirciler Dernek Başkanı Mehmet Kendirci, Birecik Sosyal Kültürel Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüseyin Altunova, Bozovalılar Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Dinçoğlu, Halfetililer Sosyal ve Dayanışma Derneği Başkanı Nihat Arslan, Birecik Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Çekilmez, Gaziantep Siverekliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Nergiz ve Gaziantep Suruçlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Adına Dernek Başkanı Hüseyin Yıldırım’ın imzasıyla yayımlanan açıklamada, “Gaziantep in en büyük 2 Sivil Toplum Kuruluşu ŞANFED, ŞANLIDER ve bu oluşuma bağlı derneklerin ortak basın açıklamasıdır” ifadesi yer aldı.

DAYATMA KABUL EDİLEMEZ!

Açıklamada, “ 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. dönem Gaziantep milletvekili seçimlerinde hangi partiden olursa olsun “Şanlıurfalı” olduğunu söyleyen ve iddia eden hiçbir adayın arkasında olmadığımızı herkesin bilmesini istiyoruz. Siyasi Partilerin aday belirlerken tarafımıza görüş ve önerimiz sorulmadan bir nevi “Kendi Şanlıurfalılarını bize dayatması kabul edilemez.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

 

0
mutlu
Mutlu
1
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
1
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
2
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’te Şanlıurfa dernekleri, siyasi partilere set çekti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin