Reklam
  1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. Gaziantep’te Şüpheli Ölüm: 3. Kattan Düşen Hamile Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gaziantep’te Şüpheli Ölüm: 3. Kattan Düşen Hamile Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gaziantep’te Şüpheli Ölüm: 3. Kattan Düşen Hamile Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı
Gaziantep’te Şüpheli Ölüm: 3. Kattan Düşen Hamile Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’te Şüpheli Ölüm: 3. Kattan Düşen Hamile Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde 3. kattaki evinden düşerek yaşamını yitiren Emel Akbaş Bayhan, toprağa verildi. Olayın ardından ortaya çıkan yeni güvenlik kamerası görüntüleri ve ailenin açıklamaları, ölümün şüpheli olduğu yönünde soru işaretleri doğurdu.

Olay, Onat Kutlar Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde meydana geldi. Vergi Dairesi’nde gelir uzmanı olarak görev yapan 38 yaşındaki Emel Akbaş Bayhan, 1,5 yıl önce evlendiği ve aynı kurumda müfettiş olarak çalışan eşi M.Ş.B. ile yaşadığı evin 3. katından düşerek hayatını kaybetti. 2 aylık hamile olduğu öğrenilen Bayhan’ın ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı.

Cenaze töreni Gaziantep Adli Tıp Kurumu’nda yapılan işlemlerin ardından, Cuma namazı sonrası gerçekleştirildi. Törende konuşan aile üyeleri ve avukatlar, olayın cinayet olabileceğini öne sürerek kapsamlı bir soruşturma talep etti.

Reklam

“Kızım intihar etmedi”

Emel Akbaş Bayhan’ın annesi Muazzez Akbaş, kızının evliliği süresince şiddet gördüğünü ve ekonomik sıkıntılar yaşadığını dile getirdi. Akbaş, “Kızım intihar etmedi. Eşi sürekli kumar oynuyordu, evi ihmal ediyordu. Tartışmalar yüzünden karakolluk bile olduk. Kızımın hamile olduğunu öğrenince, eşinin çocuğu istemediğini söyleyerek kendisine baskı yaptığını biliyoruz. Bu olayın tüm yönleriyle araştırılmasını istiyorum” dedi.

“Ablamın huzurlu bir evliliği yoktu”

Hayatını kaybeden Emel Akbaş Bayhan’ın kardeşi Ömer Akbaş da, ablasının huzursuz bir evlilik sürdürdüğünü ve sık sık ailesinin yanına geldiğini belirtti. “Ablamın intihar ettiğine inanmıyoruz. Eşiyle sık sık tartışıyorlardı, hamileliğini sonlandırmak için imza istemiş ama eşi vermemiş. Biz adaletin yerini bulacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Avukatlardan cinayet şüphesi açıklaması

Ailenin avukatlarından İsmet Tiryaki, maktulün daha önce eşinden şiddet gördüğü ve bu durumla ilgili resmi başvurular yaptığına dikkat çekti. Tiryaki, “Ölümün şekli bazı soruları gündeme getiriyor. Başının üzerine düşmesi ve refleks göstermemesi, intihar ihtimalini zayıflatıyor. Kamera kayıtları bu konuda önemli ipuçları sunuyor” dedi.

Bir diğer avukat Tayfun Gül ise olayın sıradan bir intihar vakası gibi görünmediğini belirterek, “Dosya üzerinde incelemelerimiz sürüyor. Görüntülerde yaşananlar ve öncesindeki şiddet geçmişi, ölümün arkasında başka nedenler olabileceğini gösteriyor” açıklamasında bulundu.

Düşme anı güvenlik kameralarına yansıdı

Öte yandan, Emel Akbaş Bayhan’ın düşme anına ait yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, penceredeki hareketlilikten kısa süre sonra Bayhan’ın yere düştüğü anlar yer aldı. Soruşturma kapsamlı şekilde devam ediyor.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News

Gaziantep Haberler, Narkoz Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep haberleri, Gaziantep ile ilgili son haberler, Gaziantep gündem haberleri, Gaziantep son gelişmeler bu sitede…

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
1
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’te Şüpheli Ölüm: 3. Kattan Düşen Hamile Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mahmood Coffee
Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.


Warning: Undefined variable $nonce in /home/u982890001/domains/narkozhaber.com/public_html/wp-content/themes/kanews/class/Util/Kai.php on line 223
KAI ile Haber Hakkında Sohbet