Reklam
  1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. Gaziantep’te tarla yangını Doğalgaz Dağıtım Merkezi’ni tehdit ediyor

Gaziantep’te tarla yangını Doğalgaz Dağıtım Merkezi’ni tehdit ediyor

featured
Gaziantep'te tarla yangını Doğalgaz Dağıtım Merkezi'ni tehdit ediyor
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yaklaşık 3.5 saat önce başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle hızla yayılırken, alevler bölgede bulunan Doğalgaz Dağıtım Merkezi’ni tehdit ediyor.

İslahiye ilçesi Beyler Mahallesi’nde bulunan bir buğday tarlasında saat 14.00 sıralarında başlayan yangında 7 bin dönümü aşkın buğday tarlası kül olurken, alevler rüzgarın da etkisiyle hızla yayılıyor. Alevler, İslahiye Organize Sanayi Bölgesi’nin doğalgaz ihtiyacını karşılayan ve bölgede bulunan Doğalgaz Dağıtım Merkezi’nin bulunduğu bölgeye doğru ilerliyor. Tehdit altında bulunan Merkez’in alevlerin ulaşmaması için çalışma yürüten ekipler, yangının önünü keserek kontrol altına almaya çalışıyor.

İslahiye Kaymakam Mustafa Anteplioğlu, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, yangının başladığı ve dağıtım merkezinin bulunduğu bölgede inceleme yaparak ekipleri yönlendiriyor.

Reklam

Bölgede bulunan birçok itfaiye ekibi ve iş makinesinin bölgeye yönlendirildiği öğrenildi.

Gaziantep’te tarla yangını Doğalgaz Dağıtım Merkezi’ni tehdit ediyor
+ -

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.