Gaziantep’ten İsrail’e Bayraklı Protesto!

featured
Gaziantep’ten İsrail’e Bayraklı Protesto!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından İsrail’in Mescid-i Aksa ve Doğu Kudüs’teki saldırılarını protesto etmek amacıyla kentin simgesi Gaziantep Kalesi’nde ışık gösterisi organize edilerek, Filistin bayrağı yansıtıldı.

Doğu Kudüs’ün Eski Şehir bölgesindeki Mescid-i Aksa’nın cemaatine ve zorunlu göç tehdidi nedeniyle gergin günlerin yaşandığı Kudüs’teki Şeyh Cerrah Mahallesi sakinlerine müdahale eden İsrail polisine bir tepki de Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Tarihi Gaziantep Kalesi’nde, İsrail’in Mescid-i Aksa ve Doğu Kudüs’te bulunan Filistinlilere yönelik saldırılarını protesto etmek için tarihi Gaziantep Kalesi’nde lazer ile ışık gösterisi düzenlendi, Filistin bayrağı yansıtıldı.

Sosyal Medya da İlgi Gördü

Büyükşehir Belediyesince tarihi kalenin burçlarına müzik eşliğinde yansıtılan Filistin bayrağı, Türk bayrağı, “Kalbimiz Kudüs’le” yazısı ve “#AntepKudüsle” hashtagi yazıları da sosyal medya ilgi görerek Türkiye gündeminde yerini aldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’ten İsrail’e Bayraklı Protesto!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin