Gaziantep’ten “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesine tam destek

featured
Gaziantep'ten "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesine tam destek
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Gaziantep’ten “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesine tam destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan’ın himayelerinde, Millî Eğitim Bakanlığınca başlatılan “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesi kapsamında Gaziantep’te de birçok kütüphanenin oluşturulması planlamaya alındı. Gaziantep Haber

Proje, mevcut kütüphanelerin iyileştirilmesini ve hiç kütüphanesi olmayan okullara kütüphane kazandırılmasını amaçlıyor.

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Gaziantep genelinde 305 okula kütüphane kazandırılması için gerekli çalışmalar başlatılmış, çok kısa sürede 109 okulun kütüphaneleri tamamlanmış ve kullanıma sunuldu. Kalan 196 okulun kütüphanelerinin hazırlık çalışmalarında da sona gelindi. Planlamaya alınan kütüphaneler Gaziantep’teki meslek liselerinin atölyelerinde tasarlanıp hazırlanıyor.

Proje kapsamında yapılan çalışmaları değerlendiren İl Millî Eğitim Müdürü Yasin TEPE: “Cumhurbaşkanımızın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde Bakanlığımızın başlattığı bu anlamlı çalışmaya Gaziantep’te de ivme kazandırılmıştır. Planlamaya aldığımız kütüphaneleri çok kısa sürede tamamlayarak okullarımıza teslim ediyor ve çocuklarımızın kullanımına sunuyoruz. Bugün geldiğimiz noktada 109 okulumuzun kütüphaneleri kullanıma hazır hale getirilmiştir. Önümüzdeki hafta planladığımız sayıya ulaşacağız. Aynı zamanda kütüphanelerin hızlı bir şekilde kitap donatımı için de kurumsal iş birliklerimiz bulunuyor. Bu doğrultuda; projenin fikir sahibi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi ve Bakanımız Sayın Mahmut Özer başta olmak üzere Valimiz Sayın Davut Gül’e ve  üstün gayret gösteren tüm okul yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi. Gaziantep Sağlık  

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’ten “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesine tam destek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin