GAZİKENT’E KIZLAR MAÇA HAZIR

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GAZİKENT'E KIZLAR MAÇA HAZIRŞehrimizi Bayanlar 2. futbol liginde temsil eden Gazikent futbol takımı Cumartesi günü bir diğer temsilcimiz Fıstıkspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Takım antrenörü Cesim karalar nezaretinde çalışmalarını Gazikent sahasında sürdüren kırmızı – beyazlı ekip yarın ki yapacağı antrenmanın ardından çalışmalarını tamamlayacak.

Fıstıkspor’un bu sezon çok güçlü bir takım kurduğunu söyleyen Gazikent antrenörü Cesim Karalar, “Tabi buna karşılık ta bizim geçen sezondan kadromuzda yer alan bazı oyuncularımız diğer takımlara gittiler. En önemli oyuncumuz olan Aylin’de Fıstıkspor’a gitti. Cumartesi günü oynayacağımız maç bu kentin iki bayan takımını karşı karşıya getirecek, öncelikli olarak Fair Play ruhuna ve şehrimize yakışan bir mücadele olmasını istiyoruz. Bizlere ve Gaziantebe yakışan bir mücadele edecik. Maçın sonucundan daha ziyade dostluğumuz kazansın istiyoruz. Her ne kadar Fıstıkspor favori olarak görünüyorsa da bizim futbolcularımız da sahada çok iyi mücadele edeni ve savaşan bir ekipten oluşuyor. Tabi ki hak edenin kazanmasını istiyorum” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİKENT’E KIZLAR MAÇA HAZIR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin