Gazişehir Gaziantep İç Transferi Tamamladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde mücadele eden Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, iç transferi tamamladı. Sadece Emrah Akpınar ile yollarını ayıran kırmızı-siyahlı takım tüm oyuncularıyla anlaşarak yeni sezonda da aynı kadro ile yola devam etme kararı aldı.

Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımında yeni sezon planlaması hazır. İç transferi tamamlayarak aynı kadro ile yola devam etme kararı alan kırmızı-siyahlı takım, bayram sonrası çalışmalarını tam kadro devam ettirecek.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından yeni sezon planlamasının devam ettiğini, ligin 19 Eylül gibi başlamasını beklediklerini belirten Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalya Basketbol Genel Menajeri Ramazan Taşkın, “Türkiye olarak talihsiz bir yıl yaşıyoruz. Pandemi süreci herkesi olumsuz etkiledi. Bunlardan en çok etkilenende spor kulüpleri oldu. Pandemiden dolayı 2019-2020 sezonu oynanmamış gibi, yani olduğu gibi tescil edildi. Tüm emekler boşa gitti. 2020-2021 sezonunun ne olacağı tam olarak netlik kazanmadı. Buna rağmen kulüpler hazırlıklarını devam ettiriyor. Ligin genel durumu ile ilgili bayramdan sonra federasyon net bir açıklama mutlaka yapacaktır. Çünkü kulüpler ona göre plan program yapmak zorunda” dedi.

AYNI KADRO İLE YOLA DEVAM

Gazişehir Gaziantep İç Transferi Tamamladı

İç transferi tamamladıklarını belirten Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Genel Menajeri Ramazan Taşkın, “Bizim oturmuş, birbirini çok iyi tanıyan, uzun yıllardan bu yana bir arada oynayan oyuncu kadromuz var. Bu kadro ile gerek Süper Lig’de, gerekse Avrupa da önemli başarılara imza attık. Tüm oyuncularımız tek tek görüşerek hepsinin Gazişehir’de kalmasını sağladık. İç transferi sorunsuz tamamlamamız konusunda Kulüp Başkanımız Sayın Mehmet Büyükekşi, Asbaşkanımız Sayın Müslüm Özmen ve tüm yöneticilerimiz fedekarlık yaptı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yeni sezonda başkanımızın ve yöneticilerimizin verdiği maddi ve manevi desteğe layık olmaya çalışacağız. Sadece bir oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Emrah Akpınar arkadaşımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederek devam edemeyeceğimizi söyledik. Çünkü elimizde aynı puanda 4 oyuncu var. Bunların hepsine aynı anda forma verme şansımız olmuyor. Bu yüzden Emrah ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık” diye konuştu.

Gazişehir Gaziantep İç Transferi Tamamladı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gazişehir Gaziantep İç Transferi Tamamladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin