GAZPAŞ doğal gaz aboneliği için vatandaşları uyardı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Bölgesi’nin doğal gaz hizmetini sunan GAZDAŞ, yaklaşan kış öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı ve vatandaşları doğal gaz aboneliği için geç kalmamaları konusunda uyardı.
Çevreye duyarlı, temiz ve hesaplı ısınmanın aracı olan doğal gazın sunduğu konfordan tüm Gazianteplilerin faydalanmasını isteyen GAZDAŞ, yaklaşan kış öncesi, özellikle yeni abonelikler için harekete geçilmesi konusunda vatandaşları uyardı. Abonelik işlemlerinin başvuru ve iç tesisat projelendirmesi süreci olmak üzere iki farklı aşamada gerçekleştiğini hatırlatan GAZDAŞ Gaziantep Bölge Müdürü Muzaffer Yalçın “Bu işlemler kısa sürede tamamlanacak işlemler değil. Kış aylarıyla beraber artan talepler özellikle iç tesisat yapım süresini oldukça uzatabiliyor”dedi.

GAZDAŞ olarak, kış ayları yaklaşırken yaşanabilecek yoğunluğu mümkün olduğu kadar yıl geneline yaymak istediklerini söyleyen Yalçın, vatandaşları vakit kaybetmeden gerekli müracaatları yapmaya ve doğal gazın konforundan faydalanmaya davet etti.

Fiyatlar daha cazip

Yalçın, kış ayları gelmeden oldukça cazip şartlarda taksit imkanı da sunan kampanyalarını hatırlatarak, isteyen site yöneticilerine doğal gaz ile ilgili gerekli tüm bilgilendirmeyi yaptıklarını ifade etti. Tesisat dönüşümü ile ilgili olarak uygun şartlarda kredi sağlanması için kredi kuruluşlarıyla anlaşmalar yaptıklarına dikkat çeken Yalçın, “Doğal gazın kullanımı konusunda yaşanabilecek her türlü soruna karşı çözümlerimizi geliştirdik. Hava koşullarının oldukça zorlu geçmesi beklenen kış öncesi vatandaşlarımızın gerekli başvuruları yaparak, çevreye duyarlı, güvenli ve tasarruflu bir yöntem olan doğal gaz ile tanışmalarını istiyoruz” diye konuştu.

Gazianteplilere kış aylarında ısınmayla ilgili olumsuzluklar yaşamamaları için sonbahar öncesinde Şehitkamil ve Şahinbey Abone Merkezlerine gelerek abonelik başvurularını yapmalarını öneren Yalçın, “Doğal gaz diğer enerji kaynakları ile karşılaştırıldığında hem daha ekonomik, hem de çevre dostu bir yakıt. İnsan ve çevre sağlığı düşünüldüğünde, hava kirliliğine yol açmayan önemli bir yakıt olan doğal gazın kullanımı sayesinde yakıt masraflarını büyük ölçüde azaltmak mümkün. Vatandaşlarımız sunduğumuz ödeme kolaylıklarıyla, doğal gazın tüm bu avantajlarından rahatlıkla yararlanabilecekler” sözleriyle doğal gazın çevreci ve tasarruf sağlayan yönlerine de vurgu yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZPAŞ doğal gaz aboneliği için vatandaşları uyardı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin