GBC’den Yerlikaya’ya ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gaziantep-gbcGaziantep Basın Cemiyeti (GBC)Yönetim Kurulu Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret etti.  Vali Yerlikaya, GBC’nin kamplara yabancı ziyaretçilerin izlenimlerini yazması için hatıra defteri konulması önerisini olumlu bularak, talimat verdi.

GBC Başkanı Arif Kurt ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ettiği Vali Yerlikaya’ya basın sektörüyle ilgili bilgi vererek, Gaziantep’in menfaatleri doğrultusunda gerçekleştirilecek projelere hazır olduklarını söyledi.

GBC’nin hafta için Suriyeli gazetecilerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmasını takdir ederek GBC Yönetimine teşekkür eden Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Valilik olarak, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve STK’larla  Gaziantep’teki Suriyeli gazetecilerle ileriki günlerde bir araya gelmeyi umut ettiğini  ifade etti.

Gaziantep’te 350 bin Suriyelinin bulunduğunu kaydeden Vali Yerlikaya, şöyle konuştu: “Gaziantep 5 yıldır dünyaya örnek gösteriliyor. Kampları ziyaret eden yabancı bürokratlar yapılan ve verilen hizmetleri görünce bizlere teşekkür ediyor. Gaziantep yaptığı işlerle ensar bir şehir olduğunu ispatladı”

Vali Yerlikaya’nın açıklamalarından sonra söz alan Gaziantep Basın Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Arif Kurt, kamplara yabancı ziyaretçilerin izlenimlerini yazması için hatıra defteri konulması önerisinde bulundu. Vali Yerlikaya tarafından memnuniyetle karşılanan öneriden sonra Vali Yerlikaya, bayramın birinci günü anı defterinin kapmalara konulması için talimat verdi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GBC’den Yerlikaya’ya ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin