Genç yetenekler ilk kez tabletle tanıştı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genç yetenekler ilk kez tabletle tanıştıLenovo, Güler Legacy’nin yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında Doğu ve Güneydoğu Anadolu’dan İstanbul’a gelen ve yaşları 10-18 arasında değişen 48 çocuğa hediye ettiği tabletler ile teknoloji eğitimi verdi.

Her yıl, çocukların yaz tatili boyunca yeteneklerini keşfedip temel spor becerilerini edinmeleri için basketbol kampları düzenleyen Güler Legacy bu yıl 4. kez geleceğin milli sporcularını yetiştirmek için kolları sıvadı. Milli Basketbolcu Sinan Güler’in öncülüğündeki bu yılki kampta, Güler Legacy, Dünya’nın ve Türkiye’nin PC lideri Lenovo ile ortak bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Lenovo, yaşları 10 – 18 arasında değişen ve ağırlıklı olarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nden kampa burslu olarak gelen 48 gence hediye ettiği tabletler ile teknoloji eğitimi verdi.

Kampın yapıldığı Özyeğin Üniversitesi’nde 25 Haziran Çarşamba günü gerçekleşen etkinlikte minik sporcuların heyecanı görülmeye değerdi. Zor koşullara rağmen basketbol sevgisiyle derslerine tutunan ve başarıyı hedefleyen minikler Lenovo’nun sürpriziyle çok mutlu oldular.  Çoğu hayatlarında ilk kez bir tablete dokunmuş olsa bile kısa sürede Lenovo tabletleri kullanmayı öğrendiler. Lenovo’nun verdiği teknoloji eğitimi ile beraber küçük sporcular temel tablet kullanma, account açma, sosyal medyayı doğru kullanma konularında eğitim aldı.

Eğitim sonrası son modaya uyan minik sporcular, yeni tabletleri ile selfie çekerek mutluluklarını arkadaşlarıyla paylaştılar. Ancak tabletleri daha çok derslerine yardımcı olmak için kullanmayı planladıklarını anlatan minikler,  bu sayede internette dersleriyle ilgili daha kolay araştırma yapabilecekleri için çok mutlu olduklarını söylediler.

Genç yetenekler ilk kez tabletle tanıştı
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Genç yetenekler ilk kez tabletle tanıştı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin