Gençler oynadı, büyükler hüzünlendi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençler oynadı, büyükler hüzünlendiFidan Eğitim Sosyal Sağlık Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Fidan Der)’in Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında düzenlediği etkinlikte Gençlik Komisyonu üyesi gençlerin oynadığı “Peygamber Sevdası” isimli skeç büyükleri hüzünlendirdi.

Dumlupınar Mahallesi’ndeki dernek binasında düzenlenen etkinliklerde, Gençlik Komisyonu üyesi Akif Benk ve Faruk Şafak’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim ve meaili ile derneğin çalışmalarını anlatan slayt gösterileri tarafından şiirler ve ilahiler salonu dolduranların büyük beğenisini topladı.

Gençlik Komisyonu Başkanı Mahmut Akar, ülkenin geleceğinin gençlerin elinde olduğunu, iyi yetiştirilmiş bir gençlik ile Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada çok önemli bir yere sahip olacağını belirtti. Akar, Fidan Der olarak gençlerin ülkelerine ve milletine faydalı bireyler olarak yetişmeleri için aba harcadıklarını söyledi.

Dernek Başkanı Mustafa Münisker ise yaptığı konuşmada, gençlere seslenerek,” Genç arkadaşlarım gençliğimizin kıymetini bilelim. Gençlik kimdeyse gelecek ondadır. Gelecek vaad eden gençlerimiz imanlı bir gençlik olursa, geleceğimizde imanlı olur. Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile aslında hayatımıza Peygamberimizin anlam katması hayatımızı anlamlı kılması gerekir. Onun yaşantısını, onun ahlakını örnek almamız gerekir. Sizlere sunulan şeytani isteklere, yalancı cennetine müşteri olup geleceğinizi karartmayın. Sizler gençlik hareketinizin sağlam bir zemine oturması için ihlaslı ve adaletli olmalısınız. Gençlik enerjinizi çalmak isteyen dış odaklara karşı ise basiretli ve ferasetli olmalısınız” dedi.

Gençler oynadı, büyükler hüzünlendi

Etkinliğin son bölümünde ise gençlik komisyonu üyeleri Yusuf Karadaş, Ömer Faruk Şafak, Muhammed Sarı, Muhammed Nuri Kaplan, Hakan Benk ve Alican Onay’ın oynadıkları İslamiyetin ilk yıllarında Müslümanlığı seçen bir kişinin gördüğü zulüm ve dininden vazgeçmediği için öldürülmesini konu alan “Peygamber Savdası” isimli oyun salonu dolduranları hüzünlendirirken büyük beğeni topladı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gençler oynadı, büyükler hüzünlendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin