GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI GAP ARENADA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI GAP ARENADAGaziantepspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor futbol takımlarının maçlarını peş peşe Kamil Ocak Stadında oynamaları ve Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle bozulan Kamil Ocak Stadyumu zemini bakıma alınıyor.

Son haftalarda gerek Gaziantepspor’un gerek ise Gaziantep BŞ Belediyespor’un oynadığı Lig ve Kupa müsabakalarından dolayı ve  Cumhuriyet bayramı kutlamaları nedeni ile bozulan Kamil Ocak stadyumu Teknik ekibinde görüşleri doğrultusunda bakıma alınıyor.

Gaziantepspor ve Gaziantep BŞ Belediyespor Kulübü Federasyona müracaat ederek sahadaki bakım çalışmaları tamamlanıncaya kadar müsabakaların başka stadyumlarda oynanması gerektiğini bildirirken, Gaziantep BŞ Belediyespor PTT 1.Lig Lig müsabakalarını GASKİ Stadında oynamak istediğini TFF ye bildirdi.

Gaziantepspor ise 11 Kasım Pazar günü saat 14:00’da oynanacak olan Gençlerbirliği müsabakasını Adana ve Mersin’deki statların uygun olmaması ve yoğunluk nedeniyle Şanlıurfa Arena Stadında oynamak istediğini Türkiye Futbol Federasyonuna bildirdi.

Futbol Federasyonu tarafından Spor Toto Süper Lig 11. Hafta maçında Gaziantepspor – Gençlerbirliği karşılaşması 11 Kasım 2012 Pazar günü saat 14.00’da bölgede kriterlere en uygun olan ve daha önce Türkiye Kupası Finali oynanmış olan Şanlıurfa GAP Arena Stadında oynanması uygun görüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI GAP ARENADA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin