Genetik rahatsızlık şifa günleri

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

zaKendinizi hep hasta, üzgün ve mutsuz mu hissediyorsunuz?
Hastalıklarınızın asla iyileşip Şifalanmayacağına dair İnançlarınız mı var?
Gayet sağlıklısınız, ama Hasta olmaktan mı korkuyorsunuz?
O halde bu çalışmaya mutlaka katılın.
Yaşarken sadece 1 defa katılabileceğiniz Karmik Hastalık Temizliği Çalışma Programından Mutlaka kendinize 1 saat ayırıp belki de ömrünüz boyunca yaşayabileceğiniz Tedavisi mümkün olmayan hastalıklardan kurtulma şansınız olabilir.
GENETİK RAHATSIZLIK TEMİZLİĞİ;
Kişinin şu anki ve geçmiş yaşamlarındaki deneyimlerine ilişkin, derinlemesine bastırılmış anıları ve sağlıkla ilgili konuları temizler. Öyle ki, bu bastırmalar kişinin şu anki bedeninde varolan genetik ve biyolojik hastalıkları da temizleyip ortaya çıkışını engelleyebilir.

Karmik temizlik ile eterik bedenlerin yıkanıp temizlenmesi olayı gerçekleşir. Temizlik ile karmik olarak başlatılmış herhangi bir koşul veya engel serbest kalır ve şifalanır.

Geçmiş yaşam travmaları, ölümler, yaralanmalar, hastalıklar veya şiddetten kaynaklanan her tür işlev bozukluğu, fiziksel, zihinsel veya duygusal durumlar, koşullara ilişkin hatıralar, mevcut enkarnasyonda ortaya çıkan herhangi bir semptomun etkisi, hafifletmek üzere temizlenir ve şifalanır.

GENETİK RAHATSIZLIK TEMİZLİĞİ SONUCUNDA;
Kişinin Tedavisi mümkün olmadığı düşünülen hastalıkları iyileşir ve Bilinçaltında iyileşemeyeceğine dair bakış açıları temizlenir.
Kişi gelişme, bilgelik ve mükemmeliyet doğrultusundaki derslere erişebilir.
Olumsuz düşünme ve kalıplar serbest kalır, şifalanır ve olumlu düşünme ve davranışlar gelişir.
Bilinçaltı temizlendikçe, bu kişinin farklı düşünmesini sağlar ve kişi, karmik tetiklemelerle geride tutulmaktan çok, günlük yaşamdan daha olumlu davranır.
Karmik hastalık temizliği, sorunlar veya hastalık şeklinde ortaya çıkan olumsuz karmik davranışları engeller ve başarı mutluluk ve sağlık biçiminde ortaya çıkacak olumlu davranışlara olanak sağlar.
Kişiye hastalıkların gelecekte tekrar ortaya çıkmasına engel olacak şekilde olumlu davranışlar içerisine girmesini sağlar. Bu çalışma ile kişinin zihinde yarattığı olumsuz karmik izleri arındırıp temizler. Sonuç olarak kişi, bedenin hareketleri, konuşma ve zihne ilişkin daha büyük bir farkındalık ve bilince erişecek ve kendisine ve diğerlerine karşı zarar verici herhangi bir hareketi gerçekleştirmeyecektir. Bu sistemin enerjisi kişiye, kişinin ilahi mirasının bir parçası olup, içerisinde sınırsız bir potansiyel geliştirmesine olana sağlayacaktır.
Eğitmen: Hasret KÖKSEL
Tarih: 13/14 Ekim 2016
(Danışanların belirlenen tarihlerden sadece 1 günü seçip 1 saatlerini ayırmaları yeterli olacaktır.)

Detaylı Bilgi & Randevu için arayınız.

adsiz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Genetik rahatsızlık şifa günleri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin