“GERİDE KALANLAR BİZE EMANETTİR”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1976 Kara Harp Okulu Mezunları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı E.Tnk.Alb Mehmet Ali ELÇİ ve beraberindekiler Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çelik’i makamında ziyaret etti.
Geçtiğimiz yıl Hakkari’nin Çukurca ilçesinde şehit olan şehit P.Çvş. Birol ELMAS’ın ailesi için dernek yetkililerince başlatılan yardım kampanyasına Gaziantep Ticaret Borsası’ndan nakdi yardım yapılmıştı. Yapılan yardım dolayısıyla 1976 Kara Harp Okulu Mezunları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı E.Tnk.Alb Mehmet Ali ELÇİ ve beraberindekiler Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer ÇELİK’i ziyaret ederek yapılan yardımdan dolayı teşekkürlerini bildirdiler.

AİLEYE YARDIM ELİNİ UZATTILAR

Yapılan yardımdan dolayı dernek üyeleri adına teşekkürlerini ileten Dernek Başkanı E.Tnk.Alb Mehmet Ali ELÇİ ailenin her türlü yardıma ihtiyacı olduğunu söyleyerek şunları söyledi: “Sayın Başkanım Ömer ÇELİK’e ve değerli Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyelerine derneğim adına çok teşekkür ederim. Geçtiğimiz yıl Çukurca’da şehit olan P.Çvş. Birol ELMAS’ın ailesinin vahim durumu ile ilgili haberi aldık ve dernek olarak durumu inceledik. Şehidin ailesi yokluklar içinde ayakta durmaya çalışmakta, geçim sıkıntısı çekmekte ve komşularının yardımlarıyla yaşamaya çalışmaktadırlar. Bu dramı öğrendikten sonra başlattığımız yardım kampanyası ile hedefimiz şehidimizin kız kardeşinin eğitimini tamamlamasını sağlamak ve ailenin geçimine destek olabilmektir. Bu konuda çok büyük duyarlılık gösteren Sayın Başkanım Ömer ÇELİK’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine bir daha teşekkür ediyorum.” dedi.

EMANETE SAHİP ÇIKMAK İSTEDİK

Gaziantep Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer ÇELİK konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede şunları dile getirdi: “Şehit P.Çvş. Birol ELMAS’ın ailesi ile ilgili durum Dernek Başkanım E.Tnk.Alb Mehmet Ali ELÇİ tarafından bize bildirildiğinde kendimizi yardımcı olmak zorunda hissettik. Unutulmamalıdır ki her şehidin geride bıraktıkları bizler için birer emanettir. Her duyarlı vatandaş gibi biz bu emanetlere sahip çıkmak istedik.” dedi.

Ziyaretin ardından Dernek Başkanı E.Tnk.Alb Mehmet Ali ELÇİ, Ticaret Borsası Başkanı Ömer ÇELİK’e yardımlarından dolayı plaket taktim etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“GERİDE KALANLAR BİZE EMANETTİR”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin