GGC Başkanı Ay, “O’nun Bıraktığı Mirası İlelebet Sonsuza Dek Koruyacağız”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 82. Yılında minnet ve şükran duygularıyla, özlemle andıklarını ifade etti.

İbrahim Ay, yayınladığı 10 Kasım mesajında, Ulu Önder Atatürk’e olan özlemini dile getirdi. Atatürk ve silah arkadaşlarının Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkartmak adına büyük sorumluluklar üstlendiğini belirten İbrahim Ay, O’nun bıraktığı mirası ilelebet sonsuza dek korumaya kararlı olduklarını vurguladı.

Atatürk’ün attığı başarılı ve kararlı adımlar sayesinde Türkiye Cumhuriyeti’nin sağlam temeller üzerine oturtulduğunu belirten İbrahim Ay, “O’nun kurduğu demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti Türkiye Cumhuriyeti’ ni ebediyete kadar yaşatacağız” dedi.

Atatürk’ün, hayatını ülkesine adayan büyük bir devlet adamı olduğunu belirten GGC Başkanı Ay “Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşını kazanmamızı sağlayan ve Cumhuriyet’i kuran kadrolara karşı en büyük sorumluluğumuzdur. Bu bilinçle bize Türkiye Cumhuriyeti gibi onurlu bir miras bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 82.yıldönümünde de, daha ilk günkü gibi hasretle anıyoruz. Büyük komutan ile birlikte çalışma ve silah arkadaşlarına da Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

GGC Başkanı Ay, "O’nun Bıraktığı Mirası İlelebet Sonsuza Dek Koruyacağız"
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GGC Başkanı Ay, “O’nun Bıraktığı Mirası İlelebet Sonsuza Dek Koruyacağız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin