GİMDER’den İMO’ya ziyaret

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GİMDER’den İMO’ya ziyaret

Gaziantep İnternet Medya Cemiyeti (GİMDER) Yönetim Kurulu, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası akılcı hamleler yapan Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Burkay Güçyetmez’i ziyaret ederek, başarılı çalışmaları nedeniyle bir plaket takdim ettiler.

GÜNCEL KONULAR KONUŞULDU

Gaziantep İnternet Medya Cemiyeti Başkanı Ökkeş Sabah, Başkan Yardımcıları Aydın Akyürek, Halil Eyüpoğlu ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Özsöyler, Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Burkay Güçyetmez’i ziyaret ederek, güncel konular hakkında fikir alışverişi yaptılar.

GİMDER'den İMO'ya ziyaret

GÜÇYETMEZ: TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK

Gaziantep’i feci şekilde etkileyen deprem felaketi sonrası yönetimi kurulu ve üyelerle birlikte krizi yönetmek için seferber olduklarını dile getiren Başkan Güçyetmez, ‘’Öncelikle bu nazik ziyaret için GİMDER yönetimine teşekkür ediyorum. Basın bizim sessimiz, gözümüz ve kulağımızdır. Bu süreçte basınımızla bir ekip gibi çalıştık. Gelinen süreçte özellikle kent merkezindeki hasarlı binalarla ilgili yoğun bir çalışma devam ediyor. Büyükşehir Belediyemizin oluşturduğu ekibe de dahil olduk. Diğer yandan çözüm önerilerimiz üzerinde çalışıyoruz.’’ dedi.

SABAH: İMO ÖNEMLİ BİR SINAV VERDİ

Gaziantep’te deprem felaketi sonrası tek basın toplantısını İMO’nun yaptığını ve kamuoyunun birçok konuda aydınlandığını belirten GİMDER Başkanı Ökkeş Sabah ise, ‘’Öncellikle Başkan Burkay Güçyetmez’i ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Krizi iyi yönettiler ve halen devam eden çalışmaları da yakından takip ediyoruz. Marifet iltifata tabidir. Bu nedenle yönetim olarak İMO’ya gösterdiği performans nedeniyle teşekkür etmek için ziyarette bulunduk. Aynı çalışmaları diğer odalarında hassasiyetle yapmasını bekliyoruz’’ dedi.

Gimder Başkanı Sabah, ziyaretin sonunda İMO Başkanı Burkay Güçyetmez’e deprem felaketindeki başarılı çalışmaları ve basınla olan örnek diyalogları nedeniyle bir plaket takdim etti.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GİMDER’den İMO’ya ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin