GKV’li Minik Şairlerin Şiirleri derece yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli Eğitim Bakanlığı Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen Evde Bayram Var konulu şiir yarışmasına katılan GKV Özel İlkokulu öğrencisi  Begüm Mira Özdikici “Ata’mın Evladıyım” adlı şiiriyle il birincisi olurken, 5. sınıflar kategorisinde GKV Özel Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Zeynep Moschini “Bir Asır Egemen Ulu Türkiye’m” adlı şiiriyle il ikincisi oldu.

TBMM’nin kuruluşunun 100. yılı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde düzenlenen “Evde Bayram Var” konulu şiir yarışmasına katılan GKV Özel İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri şiirleriyle dereceye girdi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100.  yılı anısına düzenlenen “Evde Bayram Var” adlı şiir yarışmasında  4. sınıflar kategorisinde Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Begüm Mira Özdikici “Ata’mın Evladıyım” adlı şiiriyle il birincisi olurken, 5. sınıflar kategorisinde ise GKV Özel Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Zeynep Moschini “Bir Asır Egemen Ulu Türkiye’m” adlı şiiriyle il ikincisi oldu. Başarılı öğrencileri kutlayan GKV Özel İlkokulu Müdürü Talya Serenada Onan ve GKV Özel Ortaokul Müdürü Abdullah Dağlı “Öğrencilerimizin yetenekleri doğrultusunda yetiştirilmesi, özel yeteneklerinin değerlendirilerek gelecek yaşamlarında en iyi şekilde yönlendirilmesi için gerekli desteği vermeye devam edeceğiz. Yarışmada derece elde eden öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” dediler. GKV’li minik şairlerin dereceye giren şiirlerinin önümüzdeki günlerde sergileneceği ve yarışmaya katılan diğer şiirlerle birlikte bir şiir kitabı hazırlanacağı da öğrenildi.

GKV’li Minik Şairlerin Şiirleri derece yaptı
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GKV’li Minik Şairlerin Şiirleri derece yaptı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin