GKV’li Öğrenciler Atatürk’ün Anılarını Canlandırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 81.yılı anısına Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen etkinlikte öğrenciler Atatürk’ün yaşamından çeşitli kesitleri sahneledikleri gösteride canlandırdı.

Duygusal anların yaşandığı törende Atatürk’ün sevdiği şarkılar da seslendirildi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları drama kulübü öğrencileri Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen anma töreninde Atatürk’ün yaşamından kesitleri sahneledi. Bilinmeyen bir çok anısının sahnelendiği etkinlikte davetleriler duygusal anlar yaşadı. Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Celal Ersoy, GKV Mütevelli -Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Kıratlı, Kemal Küçükcan, Aysel Tokatlı, Esin İncioğlu ve  Gamze Aşnük’ün yanı sıra  GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, idareci öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katıldığı etkinlikte davetlilerin duygusal anları gözden kaçmadı. Açılış konuşmasını yapan GKV Özel Ortaokul Müdürü Abdullah Dağlı Atatürk’ün yaşamından kesitler anlattı.  Düzenlenen etkinlikte GKV Özel Ortaokulu öğrencisi Kuzey Karaca Atatürk’ün bilinmeyen yönlerini sunumlar eşliğinde anlattı. Drama Kulübü’nü öğrencilerinden oluşan bir gurup ise Atatürk’ün anılarını canlandırarak bilinmeyen bir çok özeliğini gözler önüne serdi.  GKV Özel Okulları orkestrası ve öğrenci korusu da Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirerek törene ayrı bir anlam kattı. Etkinliklerin sonunda öğrencileri kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy Atatürk’ün çağın ötesinde yaşayan bir dünya lideri olduğunu belirterek özlem,  rahmet ve saygıya andıklarını ifade etti.

GKV’li Öğrenciler Atatürk’ün Anılarını Canlandırdı
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GKV’li Öğrenciler Atatürk’ün Anılarını Canlandırdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin