Gönlü Zengin İş İnsanı İbrahim Erdemoğlu 

featured
Gönlü Zengin İş İnsanı İbrahim Erdemoğlu 
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gönlü Zengin İş İnsanı İbrahim Erdemoğlu

Capital dergisi tarafından her yıl hazırlanan “Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” çalışmasında Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu 10. sırada yer aldı. Yaptığı eğitim tesisleri, sağlık tesisleri ve öğrenci bursları başta olmak üzere bir çok il’de hayır işlerine imza atan İbrahim Erdemoğlu, Servetin sınırı yoktur, mükafatı vardır prensibi ile hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.

Erdemoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, Erdemoğlu Holding Onursal Başkanı Merhum Mehmet Erdemoğlu’dan aldıkları öğütlerle bugünün gönlü zenginleri arasında yer aldıklarını ifade etti. Erdemoğlu” Önceliğimiz eğitim , sağlık ve ihtiyaç sahipleridir. Babamız Merhum Mehmet Erdemoğlu’nun ufkumuzu aydınlatan, Servetin sınırı yoktur, mükafatı vardır prensibindeki Servetin mükafatını vatanımıza, milletimize ve devletimize daha iyi ve daha çok hizmet edebilmek olarak telakki ediyoruz. Bu kapsamda aziz milletimizin yaşadığı elim deprem felaketi gibi durumlarda Erdemoğlu Holding olarak maddi ve manevi bütün imkanlarımızla her zaman aziz milletimizin yanında ve emrinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

İbrahim Erdemoğlu eğitim başta olmak üzere bir çok il’de yatırımların devam ettiğini ifade ederek şöyle dedi “ Gaziantep’te üç okul inşaatımız, Adıyaman’da iki okul inşaatımız, Trabzon’da spor okulumu ve kompleksi inşaatımız, Adıyaman Besni ilçemizde Meslek Yüksek Okulu inşaatımız, Adana’da iki kreş inşaatımız devam etmektedir. Ayrıca Nurdağı, İslahiye ve Besni ilçelerimizde öğretmen evleri inşaatlarımız devam etmektedir.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gönlü Zengin İş İnsanı İbrahim Erdemoğlu 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin