GOSK’TAN ŞAHİNBEY KAYMAKAMINA ZİYARET

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GOSK’TAN ŞAHİNBEY KAYMAKAMINA ZİYARETGaziantep Otomobil Sporları Kulübü Derneği (GOSK) Başkanı Murat Keklik, Genel Sekreter Tahir Karaturan ve Winmar Hipermarketleri Satış Pazarlama Müdürü Servet Deynekli Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’ı makamında ziyaret etti.

Gaziantep Otomobil Sporları Kulübü Derneği Başkanı Murat Keklik dernek faaliyetleri ve hayata geçirecekleri projeler hakkında Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan’a bilgi verdi. Keklik, kurulacak pistin çok önemli olduğunu, Türkiye’de üç adet pist bulunduğunu ve bunlardan ikisinin kapalı olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “Gaziantep’te böyle bir pist olması halinde Gaziantep’e ekonomik ve turizm alanında ciddi katkılarının olacağını düşünüyorum. Böyle bir pist olması halinde Gaziantep’te hız tutkunları burada bilinçi bir eğitim ile bunu yapacaklardır. Ayrıca bu pist trafik eğitimleri konusunda da ciddi fayda sağlayacaktır. Bu pist için yaklaşık olarak 50 dönümlük bir araziye ihtiyacımız var ve çalışmalarımız devam ediyor, arazi tahsisi ile ilgili olarak kişi ve kurumlardan destek bekliyoruz. Bu Projenin gerçekleşmesi halinde amacımız Marka şehir Gaziantep’te bir trafik bilinci oluşturarak Gaziantep trafiğini güvenli ve nezih bir hale getirmek,bilinçli sürücüler yetiştirmek, otomobil yarışları düzenleyerek dünyaca ünlü hız tutkunlarını Gaziantep’e gelmesini sağlayarak Kültür ve Turizm anlamında marka şehrimize katkı sağlamak istiyoruz.” dedi.

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ise Gaziantep Otomobil Sporları Kulübü Derneği Başkanı ve üyeleri ile Winmar Hipermarketler Satış ve Pazarlama Müdürü Servet Deynekli’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kültürel yapı bozulmaması gerektiğini, kuralları ihlal etmeyen bir toplum olmayı hedefleyerek popüler vatandaşlıktan kurtulmamız gerektiğini söyledi. Turan; “ siz değerli kulüp üyeleri, kurum ve kuruluşların ortak çabası ile ilimizde trafik canavarlarını durdurmak için eğitimler verilmeli ve halkımız bilinçlendirilmelidir. Trafik bisiklet sürücüsünden tutun, kamyon sürücüsene kadar farklı kitleleri olan çok boyutlu bir konudur. Projesi hazır olan pist konusunda belediyelerimizin sizlere yardımcı olacağını düşünüyorum. Sayın Eski İçişleri Bakanımız Beşir Atalay’da tarfik kosunu üzerinde hassasiyetle durdu ve değişik projeler üretmeye çalışmıştı fakat buda yeterli olmadı. Trafik konusunda henüz yeterli bilgi ve deneyim sabi olamadık. Umuyorum önümüzdeki süreçte oluşturulan ciddi projeler ile Türkiye’de trafik sorunu çözülecektir.  Zenginleşen ülkemizde kişi başına düşen araç sayısında doğal olarak bir artış yaşanmaktadır. Gaziantep her projenin öncüsü olduğu gibi trafik konusunda da öncü olacaktır. Biz tesis otomobil ve hız sporları için önerdiğiniz pist projesi hayata geçirildikten sonra fonksiyon ve işlemesi konusunda sizlere her anlamda destek olmaya hazırız. Benim motor kullanan ve felç olan bir çok arkadaşım var ve ben daha önceki görev yerlerimde Kask konusunda bir proje üretmiştim. Bu yüzden kask konusunu önemsiyorum ve bu konuda motor ve bisiklet sürücülerinin bilgilendirilmesini önemli buluyorum” dedi.

Keklik karşılıklı görüş alış verişinin ve değerlenmelerin ardından Turan’a GOSK’un çıkarmış olduğu dergiyi taktim etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GOSK’TAN ŞAHİNBEY KAYMAKAMINA ZİYARET

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin