GÖZNURU ŞAHİNBEY BELEDİYESİNDE

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GÖZNURU ŞAHİNBEY BELEDİYESİNDETıp bayramı haftası sebebi ile GÖZNURU GÖZ HASTANESİ ve ŞAHİNBEY BELEDİYESİ işbirliği ile belediye çalışanlarına Göz Hastalıkları ve sağlığı konulu eğitim düzenlendi. Şahinbey Nikah salonunda gerçekleşen eğitime ilgi yoğundu. Doç. Dr.Peykan TÜRKÇÜOĞLU göz sağlığı ve hastalıkları konusunda doğru bilinen yanlışlar ve yanlış bilinen doğrular konusunda Şahinbey Belediyesi çalışanlarını aydınlattı.

Doç Dr.Peykan Türkçüoğlu “Sağlıklı Göz Sağlıklı Hayat” konulu sunumunda ana tema gözümüzün  hasta olmadan  hastalıklara karşı korunması idi. Türkçüoğlu göz hastalıklarında ne yapılması ve  nelere dikkat edilmesi konusuna değindiği gibi , sigara ve aşırı kilo gibi faktörlerin göze olan zararları hakkında ve  aynı zamanda ailesel  faktörlerin göz üzerindeki etkisinden bahsetti.

Ayrıca Türkçüoğlu Vitreo-retinal cerrahi konusuna değinerek hastalığın başlama nedenleri ve tedavi sürecinden bahsetti.

Eğitim sonrası Şahinbey Belediyesi Çalışanlarının yoğun ilgisi ile karşılaşan  Türkçüoğlu   belediye çalışanlarının sorularını cevapladı.Bu eğitimin Göz Hastalıkları ve sağlığı konusunda halkın bilinçlendirilmesi adına  son derece faydalı olduğunu dile getiren  Belediye çalışanları; bu eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirerek  GÖZNURU hastanesine ve Doç Dr.Peykan Türkçüoğlu’na teşekkür ettiler.

GÖZNURU ŞAHİNBEY BELEDİYESİNDEProgram sonrası Başkan Yardımcısı İlyas Bulduk Peykan Beye ve GÖZNURU hastanesine, Göz Hastalıkları ve sağlığı konusunda verilen bu bilgilerden dolayı teşekkür etti.

Türkçüoğlu sosyal sorumluluk açısından bilinçlendirmek adına bu tür toplantılara  devam edileceğini ve Göz Sağlığı bilincini halka aşılamak için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GÖZNURU ŞAHİNBEY BELEDİYESİNDE

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin