GSMMMO’ya pandemi ziyareti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Abdullah Nejat Koçer ve Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu Ve Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz Gaziantep Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını (GSMMMO)  ziyaret ederek covid-19  pandemi sürecinde alınan önlemler ile ilgili istişarede bulundular.

Ziyarette Milletvekilli Nejat Koçer covid-19  pandemi sürecinde sosyal mesafeyi korumak adına ziyaretlerden uzak durdurgunu fakat bu zorlu sürecin gizli kahramanları olan mali müşavirlere teşekkürlerini iletmek için ziyarette bulunduğunu belirtti.

GSMMMO Yönetim Kurul Başkanı Hakan Özseven ise nazik ziyaretleri sebebi ile Kurul ve Komisyonları adına teşekkür dileklerini ileterek Koçer’e pandemi sürecinde gerek beyanname sürelerinin verilme ve ödeme sürelerinin uzatılması, gerekse meslek ile ilgili meslek mensuplarının sorunlarını çözümü konusundaki  katkılarından dolayı ayrıca şükranlarını iletti.

Yapılan toplantıda pandemi sürecinde bundan sonra yapılacaklar konusu ele alındı. Ülkemizde yaşanan olağanüstü durumla ilgili ekonomik hayatın devamı konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Koçer ve Fadıloğlu bundan sonraki süreçte de her zaman mali müşavir camiasının yanında olduğunu belirttiler.

GSMMMO’ya pandemi ziyareti
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GSMMMO’ya pandemi ziyareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin