GSO Başkanı Ünverdi:”Kurban Bayramı yaraları sarmak için çok büyük bir fırsat” 

featured
GSO Başkanı Ünverdi:"Kurban Bayramı yaraları sarmak için çok büyük bir fırsat" 
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GSO Başkanı Ünverdi:”Kurban Bayramı yaraları sarmak için çok büyük bir fırsat”

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Kurban Bayramı’nın yardımlaşma ve dayanışma için önemli bir fırsat olduğunu belirterek, “Deprem afetinin yaşandığı bölgemizde kardeşlik içerisinde yaraları sarmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Asrın felaketinin açtığı maddi ve manevi yaraların onarılmasında insanımızın göstermiş olduğu hassasiyete dikkati çeken Adnan Ünverdi, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı paylaşmanın, hayırda yarışmanın, birlik ve kardeşliğin en güzel örneklerinin verildiği müstesna bir iklimdir. Maalesef bu seneye gözü yaşlı başladık ve halen depremin yaralarını sarmak ve açtığı büyük hasarı onarmak için çalışıyoruz. Devletimiz ve aziz milletimiz seferber oldu. Bu bölgeyi inşa etmek, insanımızın ihtiyaçlarını karşılamak için özverili bir süreç yürütülüyor. Kurban Bayramı da bölge insanımızın mücadelesine destek olmak için en güzel fırsattır. Yapacağımız hayırlarla depremzede kardeşlerimizin yükünü biraz olsun hafifletebilir, yüzünü güldürebilir ve yanlarında olduğumuzu hissettirebiliriz. Allah kesmiş olduğumuz kurbanlarımızı kabul eylesin, tüm insanlığı her türlüğü afetten korusun.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu müstesna günlerin aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını diler, deprem afetini yaşamış kardeşlerimin, hemşehrilerimin, milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik eder, sağlık ve esenlikler temenni ederim.”

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GSO Başkanı Ünverdi:”Kurban Bayramı yaraları sarmak için çok büyük bir fırsat” 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin