GSO Genel Sekreteri Kürşat Göncü’nün Basın Açıklaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GSO Genel Sekreteri Kürşat Göncü GSO’da ki görevinden ayrıldığını yaptığı yazılı açıklamayla duyurdu.

İşte o açıklama:

Sayın Basın Mensubu dostlarım

Gaziantep Sanayi Odası’nda, 15 Ağustos 1989 tarihinde kurucu genel sekreter olarak başladığım görevimden bugün itibarıyla ayrıldım.

GSO Genel Sekreteri Kürşat Göncü'nün Basın Açıklaması

Başta kurucu Yönetim Kurulu Başkanımız rahmetli Sani Konukoğlu olmak üzere, görev yaptığım sayın başkanların yönetiminde Gaziantep Sanayi Odası, Mesleki Eğitim Merkezi, Kadın Girişimcilik Merkezi, Meslek Belgelendirme Kuruluşu, Model Fabrika gibi Odamıza kazandırmış olduğumuz birçok projenin hayata geçirilmesine görevim ve sorumluluk anlayışımla katkı sundum. Merkez OSB, Polateli ve Havaalanı OSB, Ayakkabı OSB, Örnek Sanayi Sitesi, Serbest Bölge, OFM gibi birçok sanayi merkezlerinde Gaziantep Sanayisi için yatırım alanlarının oluşmasında önemli çalışmaların gerçekleştirilmesinin bürokrasi sürecini yönettim. Yatırım, üretim, İhracat, istihdam, kalite ve katma değerin artması, endüstri 4.0, dijitalleşme gibi birçok projeyi GSO’da çalışan her arkadaşımın özverili desteğiyle hayata geçirdik.

Görev yaptığım dönem Gaziantep ekonomi tarihinin krizlere karşı ayakta kalma mücadelesinin ve gelişmesinin tarihi olarak anılacaktır.

Bu süreç içerisinde mücadele azminin en büyük motivasyon kaynağı sanayicilerden aldığım güç oldu. Meclis ve Yönetim Kurullarımızdan aldığım desteğe teşekkür ederim.  Ancak, ücretli her çalışanın, her insanın yaşayacağı gibi Gaziantep Sanayi Odası’ndaki yolculuğumun, 31 yıllık çalışma ile sonuna geldim. Toplamda 37 yıllık çalışmam sırasında edindiğim tecrübeyi, Fuarcılık ve KG Danışmanlık olarak sürdürmeyi amaçlıyorum.

Bu süre içerisinde siz basın mensupları ile birlikte çalışmalarımız oldu. Bana kızdığınız da oldu, takdirlerinizde. Eğer varsa hakkım sizlere helal olsun. Unutmayınız hayatta sizden daha değerli hiç kimse yoktur. Sizden daha değerli olan şey ise sağlığınızdır. Sağlıklı, huzurlu, güzel haberlerle dolu günler diliyorum.

Bana 0532 614 87 74 telefon numarası ve [email protected] mail adresinden ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GSO Genel Sekreteri Kürşat Göncü’nün Basın Açıklaması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin