GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’den 18 Mart Mesajı

featured
Başkan Ünverdi, “10 Milyar Dolar Hedefine Koşarak İlerliyoruz”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’den 18 Mart Mesajı

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi:“Çanakkale’nin Her Karış Toprağında Şehitlerimizin Kanı ve İbret Dolu Kahramanlıklar Var”

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Kurtuluşa giden yolda Çanakkale’yi geçilmez kılan başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

Adnan Ünverdi, yayımladığı mesajında, itilaf devletlerin tüm imkanlarıyla topyekûn saldırıları karşısında şanlı ecdadımızın istiklal ve istikbali için kenetlenerek canı pahasına büyük bir mücadele verdiğini kaydetti.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi'den 18 Mart Mesajı

Çanakkale Zaferinin, Kurtuluş Savaşı’nın en önemli dönüm noktalarından birisi olduğunu belirten Ünverdi, mesajında şu cümlelere yer verdi:

“Çanakkale’deki mücadeleyi Büyük Önder Atatürk, ‘Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale Muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur’ sözleri ile ifade etmiştir.

Çanakkale savaşı aziz milletimizin vatanına, bağımsızlığına, istiklal ve istikbaline karşı şartlar ne olursa olsun sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. 1915 yılında işgalci devletlere karşı karadan ve denizden büyük bir savaş yürütülmüştür. Ecdadımız canı pahasına cepheye koşmuş, şehit olmuş, gazi olmuş ama vatanın bir karış toprağını vermemiştir. Kanla yazılan zaferde 250 bin vatan evladı şehit düşmüştür.

Bugün de aynı inanç ve kararlılıkla birlik ve beraberlik içerisinde ülkemize sahip çıkacak, tarih sahnesinden silinmek istenen ve küllerinden yeniden doğan bir milletin evlatları olarak vatanımızı her alanda, her cephede daha çok çalışarak geleceğe taşıyacağız.

İbret dolu yaşanmışlıklar ve dersler barındıran Çanakkale savaşını genç kuşaklara da çok iyi anlatmalı ve gençlerimizi bu şuurla yetiştirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferinin 106. yıl dönümünde mukaddes vatanımızı bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükranla yâd ediyorum.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’den 18 Mart Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin