GSO’dan Afet Bölgesine Kardeş Eli

featured
GSO'dan Afet Bölgesine Kardeş Eli
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GSO’dan Afet Bölgesine Kardeş Eli

Gaziantep Valiliği’nin himayesinde, AFAD’ın koordinasyonunda organize edilen afetzedelere yardım kampanyası kapsamında Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, üyelerden toplanan 2 TIR ürün ve malzeme afet bölgesine gönderildi.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, birlik ve beraberliğin önemine işaret ederek Gazianteplilerin her zaman böylesi zor zamanlarda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi.

Gaziantep’ten afet bölgeleri için destek kampanyası başlatıldığını ve bu noktada GSO olarak hemen harekete geçtiklerini dile getiren Adnan Ünverdi, “Ülke ve millet olarak böylesi günlerde hepimizin birlik ve beraberlik içinde olması gerekiyor. Biz de bunun gereği olarak hemen organize olduk ve içerisinde yardım malzemelerin olduğu TIR’ları afet bölgesindeki kardeşlerimize gönderdik” dedi.

GSO'dan Afet Bölgesine Kardeş Eli

Millet olarak dünyanın ya da ülkemizin bir yerinde sıkıntı varsa mutlaka elimizi uzatırız. Acı ve kederler paylaştıkça azalır” diyen Ünverdi, “Çünkü aynı durum yarın da bizim başımıza gelebilir” diye konuştu.

Afette hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dileyen Ünverdi, bundan sonraki süreçte de ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını kaydederek, “Üyelerimizle irtibata geçerek içerisinde; öncelikli ihtiyaçlar olan gıda, temizlik, hijyen, giyim, halı, ayakkabı, bot ve çizme gibi malzemeleri tedarik ettik. Valiliğimiz himayesinde yapılan organizasyonla TIR’ları gönderdik. Bu güzel organizasyona öncülük eden Sayın Valimiz Davut Gül’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’e, AFAD’a, bütün üyelerimize, firmalarımıza ve emeği olan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah kendilerinden razı olsun” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GSO’dan Afet Bölgesine Kardeş Eli

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin