GTB Başkanlarından Kurban Bayramı Mesajı

featured
GTB Başkanlarından Kurban Bayramı Mesajı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GTB Başkanlarından Kurban Bayramı Mesajı

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.GTB başkanları yayımladıkları mesajda; birlik ve beraberliği pekiştiren, millet olma şuurunu geliştiren bayramların, toplumsal hayatımızda özel bir yeri olduğunu ifade etti.

Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik eden GTB Başkanları, mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Yüce dinimizin bizlere en güzel hediyelerinden biri olan, içinde nice güzellikleri ve hikmetleri barındıran Kurban Bayramı’na bir kez daha ulaşmanın sonsuz huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlarımız; bizleri ruh ve inanç birlikteliğiyle çepeçevre saran, millet olma şuurumuzu geliştiren ve aramızda sarsılmaz gönül köprüleri kuran müstesna günlerdir.

Hakk’a yakınlaşmayı, sadakat ve teslimiyeti temsil eden Kurban özü itibariyle, insanları yardımlaşmaya, birbirine dostluk ve kardeşlik elini uzatmaya davet etmektedir.  Dünyamızın savaşlar, yıkımlar ve küresel sorunlar nedeniyle zor dönemlerden geçtiği şu günlerde muhteviyatında yardımlaşma ve dayanışmayı barındıran bayramlarımızın önemi çok daha iyi anlaşılmaktadır.

Asırlar boyu en güzel hasletlerimizi sergilediğimiz bayramlarımızı bu nedenle inancımızın, kültürümüzün ve medeniyetimizin güzelliklerini en iyi şekilde ihya etmek için bir fırsat bilmeliyiz.

Ülkemiz şubat ayında belleklerimizden hiçbir zaman çıkmayacak, ardında derin acılar bırakan bir deprem yaşadı. Deprem bölgesindeki kardeşlerimiz Ramazan Bayramının ardından Kurban Bayramı’na da buruk bir sevinçle giriyor. Bu müstesna zaman diliminde deprem bölgesindeki kardeşlerimizi unutmadan, onlara kardeşlik elimizi uzatıp, gönül kapılarımızı sonuna kadar açalım. Unutmayalım ki bizi biz yapan en önemli unsur paylaştığımız ortak değerler ve duygulardır. Bu nedenle bayram coşkusunu hep birlikte paylaşarak yaşayalım ve manevi bereketine hep birlikte ortak olalım.

Bayram vesilesiyle yapılacak tüm ibadet, dua ve kesilen kurbanların, Allah katında makbul olması temennilerimizle, başta Gaziantepli hemşehrilerimiz olmak üzere, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve esenlik dolu nice bayramlar diliyoruz. “

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTB Başkanlarından Kurban Bayramı Mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin